Copy

Spoornieuws week 5

Hoe is het nu met de nieuwe spoorbrug in Utrecht?


Misschien weet je het nog. Eind november plaatste ProRail een gigantische nieuwe spoorbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij Utrecht. Sindsdien zijn we volop bezig om sporen op de brug te bouwen. Medio april sluiten we alles aan op het landelijke netwerk en kunnen er treinen over de brug rijden.
Lees verder

Ondergrondse fietsenstalling Maastricht geopend


Op station Maastricht is maandag de gloednieuwe ondergrondse fietsenstalling geopend. Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven opende samen met Pier Eringa en de andere betrokken partijen de stalling.
Lees verder

Tienminutentrein smaakt naar meer


De tienminutentrein rijdt vaker op tijd dan andere treinen. Dat blijkt uit de cijfers van deze 'hoogfrequente' treindienst. ProRail en NS bereiden nu twee volgende trajecten voor waarop de frequentie van treinen omhoog gaat: Schiphol, Utrecht, Arnhem en Nijmegen en Breda - Eindhoven.
Lees verder

Perron 1 Rotterdam Centraal voorlopig tussen bouwhekken voor Eurostar


Station Rotterdam Centraal is vanaf deze week het toneel van harde werkers. ProRail werkt tot eind maart negen weken lang 24 uur per dag aan de komst van de Eurostar, die van Amsterdam via Rotterdam en Brussel naar Londen gaat rijden.
Lees verder
Daniella (16) is de baas van ProRail

Video: Daniella (16) is de baas van ProRail


Pier Eringa maakte donderdag 25 januari plaats voor een nieuw talent. Daniella Addo (16) nam het stokje van hem over voor een dag en was voor even de nieuwe CEO van ProRail. Natuurlijk moest ze nog wel even ingewerkt worden door Pier.
Meer info

Bekijk ook


Copyright © 2018 ProRail, All rights reserved.

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren     
Lees online