Copy
Werkzaamheden op de lijn Almelo-Mariënberg.

Spoornieuws #18

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Twee minuten stilte 


Vandaag heeft ProRail samen met NS de 477 omgekomen spoormedewerkers uit de Tweede Wereldoorlog herdacht. Om 20.00 uur staan tijdens de Nationale Herdenking alle treinen in Nederland twee minuten stil en ook onderbreken onze aannemers dan het spoorwerk.
Lees verder

Nieuwe spoorbrug Muiderberg klaar voor de oversteek


Langs de A1 bij Muiderberg bouwt Rijkswaterstaat in samenwerking met ProRail een 55 meter hoge spoorbrug. De nieuwe, langere spoorbrug is nodig omdat de A1 breder wordt. In de avond en nacht van 6 op 7 mei wordt de spoorbrug schuin over de snelweg gereden.
Lees verder

Werkzaamheden tijdens het Hemelvaartweekend


Het belooft een zomers weekend te worden met lekker weer en veel evenementen. Ook ProRail zit het lange ‘weekend’ van 5 t/m 8 mei niet stil en werkt aan het spoor. Ga jij dit weekend met de trein? Bijvoorbeeld naar Breda Jazz Festival, Alkmaar City Run, een voetbalwedstrijd of de Giro d’Italia? Plan dan voor vertrek je reis via de reisplanner.
Lees verder

Spookstations in Nederland


Vorige maand vroegen wij jullie om je spoorvraag met ons te delen. Wij hebben veel vragen ontvangen, de ene praktisch en de andere technisch, maar deze spoorvraag vonden we wel heel origineel: 'Hoeveel spookstations heeft Nederland?'
Lees verder

Spektakel: we gaan ‘sjuven’ in Eygelshoven


Er zijn maanden van voorbereidingen aan vooraf gegaan. Maar vanaf komende donderdag 5 mei is het zover. Dan wordt in Eygelshoven een zogenoemde tunnelmoot op zijn plek geschoven die deel uit gaat maken van de nieuwe ringweg rondom de stadsregio Parkstad Limburg.
Lees verder

Bekijk ook

Twitter
Instagram
LinkedIn
Facebook
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren