Copy
Met een trein moet je geen grappen maken

Spoornieuws #07

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week

Tweet
Share
Share
Forward

Fotoblog: ondertussen in Harderwijk


Op het eerste gezicht lijkt het misschien nog één grote bouwplaats, maar het nieuwe station in Harderwijk krijgt steeds meer vorm. Zo is bijvoorbeeld al goed te zien waar de trappen naar de perrons komen. En goed nieuws: het werk ligt iets voor op schema.
Lees verder

#Houhetveilig: The making off


Met onze veiligheidscampagne willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. Nieuw is dat we via muziekdienst Spotify zendtijd inkopen. Benieuwd waarom en hoe wij een campagne opzetten voor veilig gedrag op en rond het spoor?
Lees verder

Werkzaamheden rond Almere goed verlopen


In de vrieskou is tijdens het Valentijnsweekend dag en nacht gewerkt aan het spoor rond Almere. Respect voor alle harde werkers! Er konden geen treinen rijden, maar de inzet van bussen tussen Weesp en Almere Oostvaarders was super professioneel geregeld door onze collega's van NS. Waarvoor hulde!
Lees verder

Gefeliciteerd, Mobilis


Mobilis heeft als eerste civiele aannemer in Nederland niveau 3 op de zogenoemde Veiligheidsladder van ProRail behaald. Het doel van de Veiligheidsladder is bij te dragen aan het veiligheids- en gezondheidsbewustzijn van bedrijven die in de spoorsector werken.
Lees verder

Groen licht voor PHS Geldermalsen


Staatssecretaris Sharon Dijksma en de gemeente Geldermalsen hebben vandaag hun handtekening gezet onder de aanpassingen die nodig zijn voor PHS in Geldermalsen. Er komt onder meer een apart spoor voor de MerwedeLingelijn en het station krijgt twee extra perrons.
Lees verder
Bikkels in de nacht - Elektrificatie Zwolle Wierden

Video: Bikkels in de nacht


Terwijl half Nederland vorige week maandag grote hinder ondervond van stormachtig weer, ging het plaatsen van de masten voor de bovenleiding tussen Zwolle en Wierden gewoon door. Respect voor de bikkels van aannemer VolkerRail die hier iedere nacht in touw zijn om het spoor te elektrificeren.
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren