Copy

Spoornieuws #27

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op onze website. Speciaal voor jou maken wij een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. Vandaag lees je onder andere over: tropische temperaturen, opening reizigerstunnel en de Tour de France. Leuk om te lezen en te delen via social media!

Tweet
Share
Share
+1

Nu actueel: Tropische temperaturen 

 
Haal je korte broek maar uit de kast, want volgens de weerbureaus worden er deze week hitterecords gebroken. Hoe lekker het warme weer ook is, de hoge temperatuur vergt ook extra alertheid op en rond het spoor. Hoe wapenen we ons tegen de hitte? Bekijk de video.

Tour de France in aantocht 

 
1 tot en met 5 juli is Le Grand Départ in Utrecht. De start van hét wielerspektakel speelt zich voor een belangrijk deel af rond station Utrecht Centraal. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat alle wielerfans in het weekend van 4 en 5 juli naar Utrecht kunnen komen. Lees verder.

Reizigerstunnel geopend met zang, lichtshow en omroep

 
Bijzondere taferelen in de nieuwe reizigerstunnel in Zwolle. Reizigers lopen niet naar de trein, maar blijven staan. Om zich te vergapen en foto's te maken van de gloednieuwe perrontunnel. Lees en kijk verder.

Een slechte trein is een stilstaande trein


'Ik ga jagen op verstoringen in de treindienst die onnodig zijn. Een slechte trein is een stilstaande trein'. Dat zei Pier Eringa, president-directeur van ProRail tijdens de Dag van de Rail. Hij wil dat ProRail en de spoorsector meer een pitstop-mentaliteit aannemen bij de aanpak van storingen op het spoor. Lees verder.
 

Onderzoek naar PGO-pilot afgerond


In opdracht van de Raad van Commissarissen van ProRail heeft accountantsbureau PWC onderzoek verricht naar de wijze waarop de aanbesteding van 4 onderhoudsgebieden is verlopen. Uit het onderzoek blijkt dat dit proces niet goed is verlopen. Lees verder.
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren