Copy

Spoornieuws #49

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

ProRail prestaties online


Benieuwd of de treinen in Nederland op tijd hebben gereden? Of hoeveel treinstoringen er de afgelopen tijd waren in Middelburg of in Gouda bijvoorbeeld? Vanaf nu kan dat, want we hebben deze informatie online gezet! En zo kan iedereen per dag zien hoe het spoor het doet.
Lees verder

Amsterdam RAI geopend


Station Amsterdam RAI is één van de tien spoorse toegangspoorten tot de hoofdstad. Scholieren, studenten, internationale zakenmensen, forensen en bezoekers van de RAI maken in groten getale gebruik van het station. Vanaf 1 december lopen al deze reizigers door de nieuwe lichte en open stationshal, maar liefst twee keer zo groot als voorheen. 
Lees verder

Nieuwe passage station Tilburg bijna klaar voor gebruik


Morgen is het zover; dan wordt de nieuwe reizigerspassage op station Tilburg in gebruik genomen. Na het inschuiven van de passage vorig jaar de grootste mijlpaal tijdens de vernieuwing van het station.
Lees verder

Aanbesteding Driebergen-Zeist van start


Het stationsgebied Driebergen-Zeist wordt in de toekomst volledig vernieuwd. Er komt een nieuw station, een nieuw busstation, een nieuwe fietsenstalling en een parkeergarage. Overwegen verdwijnen en het verkeer gaat straks onder het spoor door. Een ingrijpende operatie. Deze week start de aanbesteding.
Lees verder

Waar hoop jij dat de trein je ooit brengt?


Waarom denk je dat stations verbouwd worden? En wat wil je aan ons kwijt? Wij vroegen het aan reizigers op station Breda. Ook de tweede opnamedag met het Wisselgesprek leverde weer mooie fragmenten op.
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren