Copy
Intercity's razen langs Utrecht Vaartsche Rijn ☀

Spoornieuws #33

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

ProRail opent in 2016


Het begon met de opening van het prachtige, vernieuwde station Rotterdam Centraal in 2014. Daarna volgden Delft en Arnhem Centraal in 2015 en begin 2016 was Den Haag Centraal aan de beurt. Mooie stations die na een flinke verbouwing klaar zijn voor de toekomst. Dit jaar voegen we nog vier stations aan het rijtje toe.
Lees verder

Rijkswaterstaat trekt spoorbrug naar ProRail


Rijkswaterstaat gaat de nieuwe spoorbrug over de A1 bij Muiderberg naar ProRail toetrekken. Letterlijk, want de brug wordt in zijn geheel ruim 17 meter zijwaarts getrokken om als sluitstuk precies tussen het bestaande spoor te schuiven. Dat gaat komend weekend gebeuren.
Lees verder

Volgende week officiële opening Haags Startstation E-Lijn


Op 22 augustus aanstaande wordt het nieuwe Haags Startstation E-lijn officieel geopend. Na een bouwtijd van nog geen twee jaar zullen de eerste metro’s vanaf het nieuwe startstation - dat voortaan gewoon Den Haag Centraal zal heten - vertrekken.
Lees verder

Opknapbeurt Driebergen-Zeist


ProRail heeft 16 augustus het contract ondertekend met aannemer BAM voor de totale vernieuwing van het station Driebergen-Zeist. Begin 2017 starten de werkzaamheden.
Lees verder

Verbetering spoor Wehl - Winterswijk


ProRail werkt van zaterdag 20 augustus tot en met zondag 28 augustus aan het spoor tussen Wehl en Winterswijk. We vernieuwen sporen, overwegen en wissels.
Lees verder

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren