Copy

Spoornieuws #03 

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share
Forward

Video: Met de architect kijken op Den Haag Centraal


1 februari wordt station Den Haag Centraal officieel geopend. Architect Pieter van Rooij ontwierp het nieuwe station, waarna ProRail aan de slag ging met de bouw. Nu het klaar is, lopen we nog een keer met Van Rooij door 'zijn kindje'.
Bekijk de video

!انتبه أثناء عبور خطوط السكك الحديدية وعند عبور المزلقانات


Niet alle vluchtelingen zijn direct bekend met het Nederlandse spoor. In samenwerking met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers lichten we hen voor over het spoor. En dat is nodig, want er is al een aantal incidenten geweest.
Lees verder

ProRail steunt ambitie spoorgoederenvervoer


De Nederlandse havens willen meer lading over het spoor laten vervoeren. Nu wordt ten opzichte van weg- en watervervoer ongeveer 8 procent van de lading in havens via het spoor verplaatst.
Lees verder

Fotoblog: hoe hijs je een brug over het spoor?


Een spannend schouwspel op station Utrecht afgelopen weekend. Ruim 50 mensen hebben dag en nacht met uiterste precisie gewerkt om de eerste helft van de Moreelsebrug op zijn plek te leggen. 
Lees verder

Top 12 spoorse Instagram accounts


Lijstjes, we zijn er dol op. Speciaal voor onze (toekomstige) volgers op Instagram hebben we de leuke accounts met een spoors tintje opgezocht. Volg jij ze al?
Lees verder
Wisselgesprek in Amersfoort: Wat is jouw wens voor ProRail?

Wisselgesprek in Amersfoort: Wat is jouw wens voor ProRail?


Tijdens de nieuwjaarsborrel vroegen wij afgevaardigden van het ministerie, de Tweede Kamer, vervoerders, reizigersorganisaties, gemeentes en provincies: 'Wat is jouw wens voor ProRail in dit nieuwe jaar?'
Naar de blog
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren