Copy
Spoornieuws week 45! Met mooie foto's van de werkzaamheden bij station Elst.

Spoornieuws #45

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Reactie ProRail op aanstelling staatssecretaris IenM


President-directeur Pier Eringa: "We zijn erg blij met de snelle benoeming en wensen Sharon Dijksma veel succes en vooral veel plezier op het spoordossier. We hebben al een mooi inwerkprogramma voor haar klaar staan, waaronder de opening van station Arnhem op 19 november aanstaande, de reis met de Klimaattrein van Rotterdam naar Parijs op 28 november en uiteraard de bezichtiging van diverse grote bouw- en onderhoudsprojecten door het hele land.”
 

Spoorverdubbeling Utrecht - Gouda 


Onlangs heeft ProRail met BAM Infra de overeenkomst getekend voor de spooruitbreiding tussen Utrecht Centraal en Utrecht Leidsche Rijn. Het spoor wordt verdubbeld en er komt een nieuwe brug over het Amsterdam- Rijnkanaal. Met deze spooruitbreiding wordt het laatste stuk in de corridor Utrecht-Gouda verdubbeld.
Lees verder

Grote rampoefening tunnel Best


40 figuranten en acteurs, 125 hulpverleners en circa 80 personen ter ondersteuning; alles wordt uit de kast gehaald om zaterdag 7 november zo realistisch mogelijk een ramp na te bootsen in de spoortunnel Best. Een oefening van deze omvang wordt eens in de drie jaar gehouden en helpt hulpverleners voorbereid te zijn op een echte ramp. 
Lees verder

Weer aangifte tegen gevaarlijk gedrag


ProRail doet aangifte tegen een chauffeur die treinverkeer, reizigers en omstanders in gevaar heeft gebracht. Een omstander van een overweg in Den Bosch raakte lichtgewond toen een shovel op een overweg achterbleef. 
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren