Copy
ProRail vernieuwt ietsje langer dan anders

Spoornieuws #52

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Deze week de laatste selectie van 2015 met de best gelezen items en interessant nieuws. Fijne feestdagen!

Tweet
Share
Share

Te veel ongevallen op overwegen


Het aantal ongevallen op overwegen is hoger dan vorig jaar. In 2015 zijn er 29 ongevallen op onze overwegen geweest, waarbij helaas twaalf mensen om het leven zijn gekomen en twee mensen zwaargewond raakten.
Lees verder

Slim hek laat treinen rijden tijdens werkzaamheden


Een mooie afsluiter van het jaar; samen met aannemer BAM Infra Rail zijn we in Breda gestart met een pilot met een slim hek dat ervoor zorgt dat treinen kunnen blijven rijden op naastgelegen sporen tijdens werkzaamheden.
Lees verder

Video: Zeg, wat vind jij er eigenlijk van?


Met zingende kerstbomen, oliebollen, een fanfare en luid applaus werd de traverse van het vernieuwde station Alkmaar geopend. 'Wat vind jij ervan?' vroegen wij reizigers met het Wisselgesprek.
Lees verder

Vernieuwing spoor gaat ook in 2016 verder


Ook komend jaar blijven wij het spoor vernieuwen en vinden er door het hele land werkzaamheden plaats. Werkzaamheden met als doel de capaciteit en de kwaliteit van het spoor te vergroten zodat er meer en beter treinverkeer mogelijk is. 
Lees verder
Stationsklok ProRail voor Serious Request 2015

Video: Stationsklok voor Serious Request


Stationsklokken, ze blijken mateloos populair. Ook bij radiozender 3FM is dit opgevallen en daarom vroegen zij ons vorige week een stationsklok te doneren voor Serious Request 2015. Dat is gelukt! De klok is inmiddels door onze collega's afgeleverd bij het veilinghuis in Heerlen. Bekijk de blog en video.
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren