Copy
Nachtwerk bij Schiphol en Hoofddorp

Spoornieuws #09

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week

Tweet
Share
Share
Pin
Forward

Ondertussen in Leeuwarden Werpsterhoeke


ProRail werkt in Friesland aan twee onderdoorgangen voor een veilige kruising met het spoor voor fietsers, voetgangers en automobilisten.
Lees verder

ICT ProRail doorstaat APK keuring


De ICT-systemen van ProRail zijn goed op orde, ze zijn robuust en het risico op storingen met grote gevolgen is laag. Dit concludeert adviesbureau Gartner na een doorlichting van onze ICT-systemen.
Lees verder

Sloop station Assen in volle gang


Momenteel wordt station Assen gesloopt om plaats te maken voor een nieuw en modern stationsgebouw dat ProRail samen met NS en de gemeente bouwt.
Lees verder

Goederen voortaan 'met prik' naar Tilburg


De spoorgoederenterminal 'Railport Brabant' op het bedrijventerrein Loven in Tilburg is sinds 24 februari ook bereikbaar voor elektrische locomotieven. ProRail heeft de laatste kilometer spoor naar de overslagterminal voorzien van bovenleiding. Dit scheelt jaarlijks 78.000 vrachtwagenritten naar Tilburg. 
Lees verder
Nachtelijke werkzaamheden in spoortunnel Schiphol en bij Hoofddorp

Video: Stofzuigen in de Schipholtunnel


Elke week gaan we 's nachts de Schipholtunnel in om de boel te onderhouden. Zo ook vorige week, toen de tunnel met een reuze stofzuiger is schoongemaakt. Ook is het puntstuk van een wissel bij Hoofddorp vervangen. Onze filmploeg ging mee en was diep onder de indruk!
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren