Copy

Spoornieuws #25

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op onze website. Speciaal voor jou maken wij een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws. Vandaag ontvang je de allereerste nieuwe ProRail Mail. Leuk om te lezen en te delen via social media!

Tweet
Share
Share
+1

Pluk van de Pettefletprijs voor Station Deurne


Station Deurne heeft de Pluk van de Pettefletprijs 2015 gewonnen. Het initiatief van Michel Lintermans om van het saaie, grijze station in Deurne een vrolijke en groene omgeving te maken, viel in de smaak bij de jury.
 

ProRail komt naar je toe… Pazzup!


In 2014 hebben machinisten bijna 3.000 meldingen van spoorlopers gedaan bij onze verkeersleiders. Dat heeft voor flinke vertragingen gezorgd voor het treinverkeer. Regelmatig komen meldingen binnen van spelende kinderen langs het spoor. Reden voor ons om wat plat zendingswerk te doen op scholen: ProRail komt naar je toe ná de zomer. Pazzup!

Seinstoring Rotterdam - Gouda


Reizigers tussen Rotterdam Centraal en Gouda hadden gisteravond extra reistijd op dit traject. Er deed zich een storing voor in het systeem dat de seinen bedient op het traject tussen Rotterdam Noord en Capelle aan den IJssel. Tussen Rotterdam Centraal en Gouda zette NS bussen in en er waren omreisadviezen van kracht. De schade is vannacht hersteld.
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren