Copy
Teaser opening station Arnhem op 19 november

Spoornieuws #47

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Dubbel feest voor station Arnhem


Nog niet eens echt geopend, maar wel al in de prijzen vallen. Hoera! Arnhem heeft de Betonprijs in de wacht gesleept. We hopen dat het een eerste in een lange rij van prijzen. Het feest vanavond kan wat ons betreft nu al niet meer stuk!
Lees verder

Neem de tijd om een stationsklok te winnen


Het is hoog tijd voor de officiële opening van de nieuwe stationshal van Arnhem. Ja, we tellen al weken af naar dit mooie moment. Om er een blijvend tintje aan te geven, hebben we speciaal voor de ‘liefhebbers van de tijd’ een leuke actie.
Lees verder

Spannend: nieuwe passage Eindhoven bijna klaar voor gebruik


Nog een paar dagen en dan wordt na 2,5 jaar bouwen de nieuwe reizigerspassage op station Eindhoven in gebruik genomen. Misschien wel de belangrijkste mijlpaal tijdens de vernieuwing van het station.
Lees verder

Weer drie kilometer spoor erbij


Magst mie leuven of nait (geloof het of niet), maar het is nu officieel een feit: de verlenging van de spoorlijn Groningen – Roodeschool naar Eemshaven. Afgelopen vrijdag werden de handtekeningen gezet en volgend voorjaar gaan de werkzaamheden van start.
Lees verder

Van herfst naar winter


Staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu (IenM) informeerde vandaag de Tweede Kamer over de wintervoorbereidingen van NS en ProRail. Net als op de weg (files) of in de lucht (geannuleerde vluchten) kan sneeuw, strenge vorst en storm ook treinreizigers overlast geven.
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren