Copy

Spoornieuws #28

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op onze website. Speciaal voor jou maken wij een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. Leuk om te lezen en te delen via social media!

Tweet
Share
Share

NS en ProRail kijken terug op zinderend Tourweekend


Het was feest in Utrecht. De gemeente Utrecht kan buitengewoon trots zijn op het verloop van le Grand Départ en verdient grote complimenten voor de geweldige organisatie van de start van de Tour! Ook de reis van de vele wielerfans per trein verliep soepel.
Lees verder

Zweten op zomerse spoorklus Twente


Tijdens deze hitteperiode is weer zonneklaar geworden hoe belangrijk het is om spoor goed te onderhouden. Het is een belangrijke voorwaarde om kronkels in de spoorstaven bij warm weer te voorkomen. Ook daarom vernieuwen we dus regelmatig het spoor. Zoals deze dagen in Twente. 
Lees verder

Hitte brengt Hanzeboog op recordlengte


Het weer brak vorige week record op record. En daarmee stuwde de zon niet alleen het kwik in de thermometer voort, maar ook de kilometer lange stalen Hanzeboog spoorbrug in Zwolle. De brug is circa 20 centimeter langer geworden dan normaal. 
Lees verder

13 miljoen voor cameratoezicht op meer stations


Staatssecretaris Mansveld trekt 13,3 miljoen euro uit voor cameratoezicht op 30 kleine en middelgrote stations, waaronder Almere, Amsterdam Sloterdijk, Tilburg en Rotterdam Zuid. ProRail heeft hiervoor de opdracht gekregen. 
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren