Copy
Het Wisselgesprek op Rotterdam Centraal een groot succes!

Spoornieuws #43

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Primeur Wisselgesprek op Rotterdam Centraal


Heel Nederland heeft een mening over ProRail. Elke dag worden via mail, telefoon en social media honderden tips, vragen en klachten met ons gedeeld. Nu gaan we een stapje verder. Waar Man Bijt Hond stopte, gaat ProRail door. Onze 'babbelbox' stond daarom gisteren voor het eerst op het station. Het was een groot succes!
Lees verder

2016: laatste etappe spoorvernieuwing Utrecht


Om in de toekomst meer treinen te kunnen laten rijden van en naar Utrecht, vernieuwen we de sporen rondom het station. Daar zijn we nu 2 jaar mee bezig; volgend jaar beginnen we aan de laatste etappe. 
Lees verder

Budgetaanpassingen stationsprojecten: hoe zit dat?


Inflatiecorrecties, BTW- aanpassingen en aanvullende wensen zijn de voornaamste redenen dat projecten duurder worden dan begroot.
Lees verder

Prijswinnaars zijn treindienstleiders in de dop


Ze keken hun ogen uit, de elf kinderen die afgelopen zaterdag een bezoek mochten brengen aan de verkeersleidingspost in Utrecht. Zij hebben de rondleiding gewonnen tijdens een ontwerp- en kleurwedstrijd.
Lees verder
Station Arnhem: Op pad met de architect

Al 71.000 keer bekeken op Facebook:
Aftellen met architect Arnhem


19 november is het zover: de dag dat station Arnhem officieel wordt geopend. Veel reizigers gluren nu al door de bouwhekken om een glimp op te vangen van de prachtige nieuwe stationshal. Ook architect Ben van Berkel volgt de bouw op de voet en wij liepen een dagje met hem mee.
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren