Copy
Weekendwerk in Harlingen

Spoornieuws #11

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week

Tweet
Share
Share
Pin
Forward

Fotoblog: Ondertussen in Helmond


Nog even en dan is Helmond weer een onderdoorgang onder het spoor rijker. Bouwvakkers leggen op dit moment de laatste hand aan de onderdoorgang Kasteelherenlaan die onderdeel is van een nieuwe rondweg in Helmond West. Een van de laatste werkzaamheden is het betegelen van de wanden.
Lees verder

Paaswerk in Utrecht


Het is bijna Pasen. Een mooie gelegenheid om erop uit te trekken. Wat je ook gaat doen, houd er rekening mee dat wij tijdens het paasweekend het spoor voor jou vernieuwen, bijvoorbeeld in Utrecht. Dat kan gevolgen hebben voor je treinreis.
Lees verder

Big toys for big boys


Bij Lunetten heeft ProRail een nieuwe tunnel gebouwd, zodat treinen elkaar niet meer hoeven te kruisen. Het nieuwe spoor gaat na het paasweekend in dienst en zo'n tunnel moet natuurlijk veilig zijn. Daarom hebben we hem onlangs getest met ons gloednieuwe bergingsvoertuig.
Lees verder

 Tunneltegeltjes in Zwolle


Onze oproep om tegeltjeswijsheden voor de nieuwe reizigerstunnel op station Zwolle zorgde vorig jaar voor veel reacties. In korte tijd kwamen er via social media ruim 200 (spoor)spreuken binnen. Vijf daarvan zijn vereeuwigd in de tunnel.
Lees verder

Spoorwensen gezocht


Wil je zien hoe de treinverkeersleiders van ProRail meer dan vijfduizend reizigerstreinen elke dag weer veilig over het spoor loodsen? En hoe machinisten getraind worden over 7.000 km spoor te rijden? Dien een wens in en wie weet ontdek jij het tijdens de Spoorwensdagen 2016.
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren