Copy
19 november wordt station Arnhem officieel geopend. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk alvast de speciale teaser!

Spoornieuws #46

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Nieuwe stimulans voor Europees goederenvervoer


Het inzetten van goederentreinen tussen de havens van de Noordzee en bestemmingen in Noord – Duitsland, Tsjechië, Polen en Litouwen wordt voortaan een stuk makkelijker. Vanaf vandaag kunnen goederenvervoerders voor deze route bij één loket terecht voor het aanvragen van treinritten. 
Lees verder

Maatregelen tegen agressie in volle gang


De maatregelen van de spoorsector om agressie in het openbaar vervoer te voorkomen, zijn goed op stoom. Dat blijkt uit het vandaag gehouden voortgangsgesprek tussen de ministeries van Infrastructuur en Milieu (IenM), Veiligheid en Justitie (VenJ), Binnenlandse Zaken, NS, ProRail en de vakbonden.
Lees verder

Fotoblog: Nieuwe sporen naar Amsterdam


Wist je dat dagelijks zo'n 1250 treinen Amsterdam Centraal aandoen? Reizigers- en goederentreinen, nationaal en internationaal. Door het intensieve gebruik slijten de sporen en dus was het tijd om een aantal sporen en wissels te vernieuwen.
Lees verder
Wisselgesprek op station Rotterdam Centraal

Wisselgesprek op Rotterdam Centraal


Weet jij eigenlijk wat ProRail doet? Welke boodschap heb jij voor medereizigers? En wat wil je aan ons kwijt? Wij vroegen het aan reizigers op Rotterdam Centraal. Dat leverde bijzondere fragmenten op!
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren