Copy

Spoornieuws #05 

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share
Forward

Video: Opening Den Haag Centraal


Glunderende gezichten op station Den Haag Centraal. Onder het glazen dak met wybertjes vond maandag de feestelijke opening plaats van het nieuwe centraal station van de hofstad.
Bekijk de video

Extra informatie onderhoudscontracten


ProRail verlengt de aanbestedingstermijn voor drie onderhoudscontracten met vier weken. Hiermee hebben de aannemers meer tijd om een goede bieding te doen. Die tijd is nodig omdat ProRail de dossiers aanvult met extra informatie over vernieuwingsprojecten.
Lees verder

ICT'ers gezocht


Dankzij ICT kunnen we treinen laten rijden. Dit maakt in één klap duidelijk hoe belangrijk ICT is bij ProRail. Werk met impact dus. En werk dat continu in ontwikkeling is vanwege innovaties en nieuwe technologie. Wij zijn op zoek naar nieuwe ICT-collega’s die warm lopen voor een uitdaging.
Lees verder

Beter af met spoordata.nl


Samen het spoor beter maken. Dat is de ambitie van de spoorbranche. De lancering van de website spoordata.nl past mooi in deze ambitie. Deze website maakt deel uit van het gelijknamige programma dat er op gericht is om alle spoorgegevens op orde, actueel en altijd en overal beschikbaar te hebben voor spoorpartners.
Lees verder

Nieuwe impuls voor verduurzaming spoorsector


De komende jaren zet ProRail verder in op het verduurzamen van de eigen organisatie en van de operatie ‘buiten’. Uiteindelijk wil ProRail naar een volledig CO2 neutraal spoor toe. “Dit doen we door het reduceren van het energieverbruik, door zelf duurzaam stroom op te wekken en door groene stroom in te kopen.” aldus Pier Eringa tijdens het Dutch Power Symposium.
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Automatisch afbeeldingen laden? Voeg mail@prorail.nl toe aan je adresboek.

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren