Copy
Het laatste nieuws, mooie foto's en interessante video's

Spoornieuws #14

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Nieuwe fietsenstalling op komst op de Zuidas


De bouw van de 3e ondergrondse fietsparkeergarage op de Amsterdamse Zuidas is begonnen. Over een jaar is de stalling klaar, geschikt voor 3.500 fietsen. Mede dankzij ProRail.
Lees verder

Webcam: inschuiven voetgangersbrug Dieren

 
Op 8 en 9 april hijsen ProRail en aannemer Reef de voetgangersbrug in Dieren op zijn definitieve plek boven het spoor. De brug bestaat uit vijf delen en weegt maar liefst 150.000 kilo. Deze zomer is de brug klaar en toegankelijk voor wandelaars. Kijk live mee via de webcam!
 
Lees verder
Bye bye Hoekse Lijn
De Hoekse Lijn is niet meer. Vorige week reed de laatste trein. Direct daarna startten we met de ontkoppeling van de lijn. Dit najaar moet de lijn klaar zijn voor de metro.
Lees verder

Foto's: Intussen in Waddinxveen


Aan het spoor tussen Alphen aan den Rijn en Gouda bouwt ProRail een nieuw station: Waddinxveen Triangel. De bouw is al aardig op streek, de contouren van de in- en uitrit van de spoortunnel zijn al zichtbaar. 
Lees verder

De Toppers bezoeken ProRail


Dolle boel! De Toppers waren zondag 2 april te gast bij ProRail in Zwolle. Deze groep toppers bestond uit maar liefst 13 kinderen. De groep bezocht op uitnodiging van ProRail o.a. de Verkeersleidingspost in Zwolle.
Lees verder
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2017 ProRail, all rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren