Copy
Vuurwerk bij werkzaamheden Leeuwarden Werpsterhoeke

Spoornieuws #20

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Video: Spoortunnel Delft voorzien van mobiel bereik 


Bellen en appen maar! Vanaf vandaag kunnen klanten van KPN, Vodafone en Tele2 op het station en in de twee spoorbuizen op het drukke traject door Delft ongestoord bellen en mobiel internet gebruiken.
Lees verder

Gefeliciteerd VolkerRail!


ProRail feliciteert spooraannemer VolkerRail met het binnenhalen van twee contracten voor het dagelijkse spooronderhoud. VolkerRail gaat vanaf 1 oktober 2016 het dagelijkse spooronderhoud verzorgen rond Rotterdam en in de kop van Noord Holland. Het zijn onderhoudscontracten die in concurrentie zijn aanbesteed via de nieuwe Prestatie Gericht Onderhoud methode (PGO).
Lees verder

#JouwBaan vind je bij ProRail


Op 19 mei is werkzoekend Nederland actief op Twitter met #JouwBaan. Ben jij op zoek een baan en geïnteresseerd in de wereld van het spoor? Kijk dan eens naar onze vacatures. ProRail zoekt professionals voor allerlei functies.
Lees verder

Nederland scoort goed op veiligheid voor baanwerkers


De Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT) heeft de resultaten van hun inspecties gepubliceerd.
Lees verder

Der is hurd wurke oan de ûndertrochgongen


Dit Pinksterweekend zette ProRail met aannemer Max Bögl een flinke stap in de bouw van 2 onderdoorgangen in Friesland. Twee spoordekken werden ingereden bij Leeuwarden Werpsterhoeke. Technisch hoogstaand, want de vele tonnen wegende dekken werden op de millimeter nauwkeurig ingeschoven.
Lees verder
Timelapse Aanleg Haags Startstation Erasmuslijn

Video: Haags Startstation Erasmuslijn nadert voltooiing


De bouw van de HSE (Haags Startstation Erasmuslijn) verloopt voorspoedig. Op dit moment is aannemer BAM Infra bezig met de bouw van de kapconstructie, de afbouw van het startstation en het aanleggen van spoor en bovenleiding op het spoorviaduct. ProRail is namens de gemeente Den Haag opdrachtgever voor dit project.
Meer info

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren