Copy
Arnhem Centraal, opening 19 november 2015

Spoornieuws #19

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. Deze week een speciale editie over het jaarverslag 2015 dat 10 mei 2016 gepubliceerd is. 

Tweet
Deel
Post
Mail

2015: Nette cijfers


ProRail heeft goede resultaten gehaald in 2015. Bijna 90 procent van de treinen op het hoofdrailnet reed op tijd, het aandeel technische storingen daalde en er is minder door rood gereden op het spoor. Ook zijn alle afspraken met het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) gehaald. Dit blijkt uit het jaarverslag van ProRail over 2015. President-directeur (CEO) Pier Eringa: 'We zetten deze stijgende lijn voort, daar werken we keihard aan. Deze nette prestaties mogen geen eendagsvlinder zijn.'

Lees verder
Jaarcijfers 2015: Pier Eringa over de prestaties


2015: Extra stations, staal, stenen en ICT


De vernieuwing en uitbreiding van sporen en stations in Nederland houdt nooit op. Omdat we een nog prettiger en betere manier van reizen willen. En omdat we niet nog meer files op de weg willen. We investeren daarom in stations en staal, maar ook in computers en ICT-studenten. Dat alles is terug te lezen in ons jaarverslag van 2015.
Lees verder

2015 in cijfers


Bekijk meer feiten en cijfers op jaarverslagprorail.nl.


Video: 2015 in beeld


En 2016? Een goede start op het spoor


De eerste maanden van 2016 zijn relatief goed begonnen voor treinreizigers en goederenvervoerders. In de regio rond Schiphol is in maart zelfs het laagste aantal treinen met hinder door storingen genoteerd van de afgelopen 12 maanden. Op prestaties.prorail.nl worden de meest actuele cijfers getoond.
Lees verder
Twitter
Instagram
LinkedIn
Facebook
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren