Copy
Spoornieuws: nieuws van deze en afgelopen week

Spoornieuws #7

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 
Tweet
Deel
Post
Mail

Brede spoortunnel helpt natuur

 
ProRail bouwt een brug over de snelweg A1 en een tunnel onder het spoor Apeldoorn-Amersfoort. Allemaal speciaal om de natuur een handje te helpen.
Lees verder

Geen vliegtuigbom langs spoor in Utrecht


ProRail verdubbelt een stuk spoor in Utrecht, ter hoogte van het Amsterdam-Rijnkanaal. De afgelopen weken is onderzoek gedaan naar een object in de grond, mogelijk een niet-ontplofte vliegtuigbom. Gelukkig blijkt het te gaan om een onschuldig metalen voorwerp.
Lees verder
"Voor mijn lieve"

Video: Voor mijn lieve❤


ProRailers en de liefde. Een ode aan het spoor. Geschreven door Ellen Deckwitz, voorgedragen door onze incidentenbestrijders. Opgedragen aan jou, als omwonende, reiziger, (goederen)vervoerder, betrokkene, geïnteresseerde of collega!

ProRail ontvangt 15-jarige held Ruben


De 15-jarige Ruben den Engelse is een ware held. In januari redde hij een gevallen vrouw van het spoor vlak voor een naderende trein. Directeur Pier Eringa van ProRail had de eer om de jonge held te ontvangen op het hoofdkantoor in Utrecht.
Lees verder

Ondertunneling overweg Vierpaardjes Venlo rond


De overweg Vierpaardjes in Venlo wordt opgeheven. In plaats daarvan komt er een onderdoorgang voor het wegverkeer. Staatssecretaris Dijksma van het ministerie van Infrastructuur en Milieu zette vandaag haar handtekening onder de financiering samen met de gemeente Venlo.
Lees verder
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren