Copy
Utrecht Centraal feestelijk geopend!

Spoornieuws #49

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Facebook
Post
Mail

Video: Utrecht Centraal feestelijk geopend!


Op 7 december was het eindelijk zover. De opening van Utrecht Centraal is de afsluiting van een van de grootste spoorprojecten ooit waar zes jaar aan is gewerkt. Het betekent tegelijk ook het begin van een tijdperk van ruimte, licht en vooruitgang op en rond Utrecht Centraal. Via een liveblog en social media kon je de gehele dag de gebeurtenissen op het station volgen.
Lees verder

Meer treinen door meer spoor


Treinen rijden vanaf 11 december volgens een nieuw spoorboekje, dankzij de grootschalige spoorvernieuwingen van de afgelopen jaren. Ook hebben we in de afgelopen jaren veel stations vernieuwd. Met goede stations én een goed spoornetwerk bouwt ProRail mee aan de toekomst van onze steden.
Lees verder

Directeur projecten: Er is nu rust in Utrecht


In een serie interviews met betrokken partijen als NS, gemeente Utrecht, ministerie van Infrastructuur en Milieu en ProRail blikken we terug op de ontwikkeling en de toekomst van het station Utrecht Centraal. In deze aflevering Ans Rietstra, directeur Projecten van ProRail.
Lees verder

Het spoorwerk van komend weekend


Onze aannemers werken ook het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 december weer hard om de sporen toekomstbestendig te maken.
Lees verder

Video: Een uniek kijkje op de brugwachterspost


Peter, Johan en Dohan bemannen de brugwachtersposten in Noord-Holland. Er is van alles te beleven en daar vertellen ze jou graag over. Kijk je mee?
Lees verder

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren