Copy
Open dag Harderwijk trok 600 bezoekers!

Spoornieuws #40

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Joekel van Arnhem


Bijna 9 meter lang en 3 meter breed is 'ie; de high definition foto die fotograaf Pieter Kers maakte van station Arnhem. Deze mega foto is alleen vandaag, 1 oktober, te bewonderen tijdens de Nationale Staalbouwdag.
Bekijk de foto

De veel gestelde vragen mét de antwoorden


Afgelopen weken is ProRail negatief in het nieuws geweest. Hierdoor ontstaat een beeld over ProRail dat niet altijd recht doet aan feiten en verantwoordelijkheden.
Lees verder

Mijlpaal Breda


Een historische gebeurtenis tijdens de bouw van het nieuwe station in Breda. Sinds vorige week verbindt een vakwerkconstructie van stalen balken de centrumzijde en Belcrumzijde van het nieuwe station met elkaar.
Lees verder

Buurtfeest bezegelt sloop overwegen


Zo lang ze zich kunnen heugen, hadden ze in Deurningen vier onbewaakte overwegen vlak bij elkaar. De oudste bewoner, 'opa' Wagelaar, is er zelfs al 100.000 keer overgestoken. Maar dat is nu voorbij, want vorige weekend sloten we deze vier overwegen.
Lees verder

ProRail Profiel: Spoorbouwmeester


‘Jullie doen toch iets met het spoor en stations?’ Dat klopt! Wat we precies doen en wie er hard achter de schermen werken, zie je in een serie ProRail Profielen. Deze keer vertellen we je over het werk van de Spoorbouwmeester. Kijk je mee?
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren