Copy
Teamwork tijdens weekendwerkzaamheden

Spoornieuws #39

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Instaphulp op drukke stations


Je kent het wel. Met zijn allen dringen voor die ene treindeur, terwijl een eindje verderop ruimte genoeg is om in te stappen. ProRail en NS bieden innovaties om reizigers ook te bewegen op andere plaatsen in te stappen dan direct bij de trappen.
Lees verder

Rook- en brandmeldingen Schipholtunnel fors gedaald


Goed nieuws! Door diverse maatregelen is het aantal rook- en brandmeldingen in de Schipholtunnel de afgelopen jaren stevig gedaald. Hadden we er 32 in 2012, in 2015 waren dat er 10. Dit jaar zijn het er tot nu toe 2.
Lees verder

ProRail valt in de prijzen


ProRail heeft een prijs gekregen voor de manier waarop we omgaan met geografische informatie. ProRail is ‘vooruitstrevend en een voorbeeld voor andere organisaties', zo werd gezegd tijdens de Esri GIS Conferentie 2016 toen ProRail de Nederlandse ‘Enterprise GIS Award’ won.
Lees verder

Ruimte op Amsterdam Centraal


Station Amsterdam Centraal telt nu zo'n 180.000 reizigers per dag. Dat worden er in de toekomst nog veel meer. Daarom gaan we ruimte maken, voor meer treinen en voor meer reizigers. Het project begint daadwerkelijk in 2020.
Lees verder
FAQ - Waarom lopen mensen mee met de trein?

Video: Waarom lopen mensen mee met de trein? 


Doe jij het ook? Je bent zeker niet de enige, maar heel zinvol is het meelopen niet. Daarom testen we verschillende manieren die ervoor te zorgen dat reizigers weten waar zij de trein in kunnen stappen. 
Lees verder
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren