Copy
Voilá, het nieuwe station Harderwijk ☀

Spoornieuws #37

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Voilá, het nieuwe station Harderwijk


Station Harderwijk gaat 16 september officieel open. Hoe is het geworden? Bekijk alvast de schitterende beelden, met tekst en uitleg van de architect. Je bent morgen van harte welkom. Het hoogtepunt van de dag is de officiële en spectaculaire openingshandeling om 12:00 uur.
Lees verder

Potentiele tekorten op projecten hoogfrequent spoorvervoer


Scopewijzigingen, bezuinigingen, onverwachte risico’s en indexering. Dat zijn de hoofdredenen waarom er voor projecten voor het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer potentiële tekorten op de rijksbegroting ontstaan. Dat blijkt uit onderzoeken van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
Lees verder

ProRail sluit zich aan bij initiatief om mkb sneller te betalen


ProRail sluit zich aan bij betaalme.nu, het initiatief dat gericht is op snelle betaling van leveranciers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hierdoor kan het MKB eerder over geld beschikken, waardoor haar financiële positie sterker wordt.
Lees verder

Zware jongens op hun plek in Nuth


22.000 kilo per stuk wegen ze, de 27 betonnen liggers die afgelopen weekend op hun plek zijn gehesen in Nuth. De liggers zijn onderdeel van een nieuw viaduct dat deel uit gaat maken van de nieuwe ringweg rondom de stadsregio Parkstad Limburg. Deze kruist ter hoogte van Nuth de spoorlijn Sittard-Heerlen.
Lees verder
Prorail opening station Breda

Video: Station Breda geopend


Het fonkelnieuwe station in Breda is 8 september feestelijk geopend. Hoogtepunt was een muzikaal spektakel dat werd afgesloten door staatssecretaris Sharon Dijksma, gedeputeerde Christophe van der Maat, burgemeester Paul Depla, NS president-directeur Roger van Boxtel en onze eigen president-directeur Pier Eringa met een grote klap op de pauk(en). Bekijk de video en de foto's!
Lees verder

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren