Copy
Namens ProRail: Fijne kerstdagen!

Spoornieuws #51🎄

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail
All you need is... ProRail ;-)

Video: All you need is... ProRail ;-)


Met een kerstmuts op haar hoofd verrast ProRail-medewerkster Astrid haar eigen Richard, die eveneens bij ProRail werkt, om stil te staan bij de kerstgedachte: Samen zijn. Merry Christmas! ❤🎄
 

Weekendwerk? Dat slaan we even over


Na een jaar keihard werken doen we dit weekend helemaal niets en mogen de bikkels die aan het spoor werken, gaan genieten van een welverdiende kerst. Alleen de storingsmonteurs blijven natuurlijk wel paraat staan. Namens ProRail willen we alle spoorwerkers bedanken voor hun inzet en hele fijne kerstdagen toewensen!
Lees verder

Bredase ‘bouwkunst’ naar veilinghuis 3FM Serious Request


Drie unieke panelen die zijn gebruikt bij de bouw van station Breda staan sinds woensdagochtend te koop op de veilingsite van 3FM Serious Request. ProRail heeft de panelen, samen met de gemeente Breda en de NS, dinsdagavond naar de niet-in-de-winkel-te-koop-winkel gebracht in Breda.
Lees verder

Beter, meer en sneller


Dromen van een mooie toekomst, wie doet dat niet?! Ook openbaar vervoerbedrijven, overheden en ProRail hebben samen een toekomstbeeld voor ogen waarin inwoners van Nederland in 2040 zich soepel kunnen bewegen van A naar B. Het ov speelt hierin een cruciale rol, maar moet volgens de initiatiefnemers over dik twintig jaar een stuk sneller en slimmer zijn.
Lees verder

Geen koude kont meer


De stalen banken die nu op de stations staan zijn aan vervanging toe, daarom plaatst ProRail op 200 stations duurzame hardhouten banken. De banken zijn gemaakt van gecertificeerd FSC hout. Deze banken staan op de perrons, maar ook in wachtruimtes en in de stationshallen. Uiteraard zijn de nieuwe banken ook direct geplaatst op nieuwe stations als Utrecht Centraal en Rotterdam Centraal.
Lees verder

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren