Copy

Spoornieuws #38

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Financiën ProRail in het nieuws


In het nieuws is veel aandacht geweest voor het beschikbare budget van ProRail en de ambities voor het spoor. Hoe zit het precies? 
Lees onze blog

Fotoblog: station Arnhem nadert voltooiing


Station Arnhem is bijna klaar. De opening staat gepland op 19 november. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de afwerking. Zoals het plaatsen van de verlichting, de plafonds en andere apparatuur en installaties. Tot de opening houden we je op de hoogte houden van de laatste vorderingen.
Lees verder

Ontwerp-Netverklaring 2017 ter inzage voor vervoerders


Vervoerders op het spoor kunnen vanaf vandaag de ontwerp-Netverklaring 2017 inzien. Het is een soort menukaart van ProRail waarin precies staat beschreven welke sporen, stations en andere faciliteiten we hebben en wat ze kosten om ze te gebruiken.
Lees verder

Klassieke stoomtrein voor verjaardag


Hoera! De spoorlijn Tilburg - Oisterwijk - Boxtel is 150 jaar geworden en dat werd gevierd. Stoom Stichting Nederland reed daarom zondag 13 september met een klassieke stoomtrein tussen Rotterdam en Oisterwijk.
Lees verder
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren