Copy
Het laatste nieuws, mooie foto's en interessante video's

Spoornieuws #11

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Treinen beter bij de tijd met de SmartWatch


ProRail en NS hebben een smartwatchapplicatie ontwikkeld om hoofdconducteurs te ondersteunen bij het vertrekproces. Dit moet er voor zorgen dat treinen nog vaker op tijd kunnen rijden.
Lees verder

Fotoblog: opruimen Hofbogen


In januari startte ProRail met de werkzaamheden op het dak van de Rotterdamse Hofbogen. Ballast, rails en dwarsliggers worden opgeruimd, net als de bovenleidingsportalen. Als alles weg is komt er een nieuwe dakbedekking, zodat het dak lekvrij is.
Lees verder

RailTech Europe eind maart in de Jaarbeurs


Op 28, 29 en 30 maart 2017 vindt de elfde editie van RailTech Europe plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Liefhebbers van spoor, techniek en innovatie kunnen drie dagen lang hun hart ophalen.
Lees verder

Bouw station Assen gegund


ProRail kan aan de slag in Assen: de bouw van het station is gegund! Dit weekend al slopen we perronkappen om ruimte te maken voor het nieuwe plaatje.
Lees verder

Vernieuwde voetgangerstunnel Bergen op Zoom geopend


Een klein feestje in Bergen op Zoom donderdag 9 maart. Regiodirecteur Inés Plasmans heeft daar samen met wethouder Patrick van der Velden de vernieuwde voetgangerstunnel met lift geopend.
Lees verder

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2017 ProRail, all rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren