Copy
Utrecht Centraal, mei 2016

Spoornieuws #21

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

ProRail doet mee met The Green Quest


ProRail is de nieuwe kandidaat van The Green Quest. Dit is een zoektocht naar oplossingen om groener en duurzamer te ondernemen terwijl het óók besparingen op de bedrijfsvoering moet opleveren. Heb jij duurzame ideeën? Tweet ze met #thegreenquest
Lees verder

Omvangrijke werkzaamheden op komst rond Utrecht


Om in de toekomst meer treinen te kunnen laten rijden van en naar Utrecht vernieuwt ProRail het emplacement en de sporen rond de Domstad. Vanaf donderdagavond 26 mei tot en met zondagavond 29 mei zetten we een grote stap in de spoorvernieuwing. Dat betekent voor reizigers dat er veel minder treinen rijden, ook op vrijdag 27 mei. Goederentreinen worden omgeleid.
Lees verder
Werkzaamheden rond Utrecht Centraal mei 2016

Video: Werkzaamheden Utrecht Centraal mei 2016

Spoorwensdagen met goedereneditie groot succes


Op dinsdag 24 en woensdag 25 mei 2016 vinden op initiatief van NS en ProRail de Spoorwensdagen plaats. Dit keer voor het eerst met een goedereneditie in het Rotterdamse havengebied.
Lees verder

Laatste baksteen station Breda


Een voortreffelijk staaltje vakmanschap; na 2,2 miljoen bakstenen zijn we klaar met metselen op station Breda. De laatste steen werd donderdagochtend 26 mei op zijn plek gelegd.
Lees verder
Timelapse Leeuwarden Werpsterhoeke

Video: Coole timelapse van Leeuwarden Werpsterhoeke


Giga Self Propelled Modular Transporters, speciale werktreinen en brute graafmachines in actie zien? Het kan in deze timelapse! Je ziet Leeuwarden Werpsterhoeke, hoe we in een paar dagen en nachten spoor verwijderen, nieuwe dekken inrijden en met grind afbouwen. En voilà, de treinen rijden alweer.
Meer info

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren