Copy
Foto's van weekendwerk rond Utrecht

Spoornieuws #13

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week

Tweet
Deel
Post
Mail

Paaswerk geslaagd


Tijdens Pasen heeft ProRail met zo'n 1.350 mensen hard gewerkt aan de sporen rondom Utrecht Centraal. Op maar liefst zeven locaties is 81 uur lang aan één stuk doorgewerkt, in weer en wind. Rond Almere werkten we aan nieuwe geluidsschermen rond het spoor. Op dinsdagochtend 29 maart reden alle treinen weer zoals het hoort.
Lees verder

Er gaat niets boven... 


Nieuw meubilair! Groningen wordt de eerste provincie van het land waar alle stations worden uitgerust met nieuw stationsmeubilair. De ‘facelift’ van de noordelijke stations start dit jaar en moet eind volgend jaar zijn afgerond. Op alle stations staan dan nieuwe, comfortabele wachtruimtes en bankjes.
Lees verder

Ondertussen in Breda


Het gaat hard met de bouw van het nieuwe station in Breda. Zelfs zo hard dat afgelopen vrijdag de laatste grote torenkraan kon worden afgebroken. Daarmee zijn we definitief beland in de afbouwfase. De officiële datum voor de opening is inmiddels ook bekend.
Lees verder
Twitter
Instagram
LinkedIn
Facebook
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren