Copy
Foto van de week via Instagram! 📷

Spoornieuws #22

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Utrecht Vaartsche Rijn eind augustus open


Utrecht krijgt er een nieuw station bij: Utrecht Vaartsche Rijn. Maandag 22 augustus stoppen de eerste treinen op dit mooie station dat gebouwd is door ProRail.
Lees verder

Eerste 24 uur gratis fiets stallen bij Amsterdamse treinstations


Het aantal Amsterdammers dat op de fiets naar het station gaat groeit in rap tempo. Op dit moment is dat 45% van alle reizigers, over een paar jaar 50%. Er komen dan ook nieuwe fietsparkeerplekken bij in Amsterdam. En: de eerste 24 uur gratis!
Lees verder

Station Ede-Wageningen nieuwe blikvanger


In samenwerking met gemeente Ede en NS Stations vernieuwt ProRail het station van Ede-Wageningen. Het bijzondere ontwerp is onthuld: het station krijgt een toren als blikvanger en een gigantische houten overkapping. Een unicum in Nederland! Hoe ziet dit visitekaartje voor stad en omgeving er verder uit?
Lees verder

Spoorberm sterrenrestaurant voor bijen


Om het leefgebied voor de bijen te verbeteren, gaan we een deel van de spoorberm in Eindhoven ‘bij vriendelijk’ beheren. Een gezonde bijenpopulatie is namelijk voor iedereen van levensbelang.
Lees verder
ProRail vernieuwt Utrecht: wat gebeurt er in 2016?

Video: ProRail vernieuwt Utrecht: wat gebeurt er in 2016? 


In het lange weekend van 27, 28 en 29 mei is door 1000 man per etmaal keihard gewerkt aan de spoorvernieuwing rond Utrecht Centraal. Een fotoreportage van de werkzaamheden. Ondanks het harde werk liepen de werkzaamheden maandagochtend helaas uit. Lees meer in dit nieuwsbericht: 
Meer info

Bekijk ook

Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2016 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren