Copy
Het laatste nieuws, mooie foto's en interessante video's

Spoornieuws #13

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week. 

Tweet
Deel
Post
Mail

Verslagenheid na aanrijding bij Harlingen


Maandagochtend 27 maart is een Arriva-trein rond 11.30 uur in botsing gekomen met een personenauto op een particuliere overweg in Harlingen. Bij deze botsing zijn twee personen om het leven gekomen. President-directeur Pier Eringa is diep geschokt door het ongeval. "Wij betuigen ons medeleven aan de familie en vrienden van de slachtoffers. We leven intens mee met de machinist en danken de hulpverleners die vandaag in actie kwamen."
Lees verder

Doe de ProRail-tour tijdens de #RailTech2017


Pier Eringa heeft dinsdag 28 maart de RailTech2017 geopend. Deze week vindt de elfde editie plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Liefhebbers van spoor, techniek en innovatie kunnen drie dagen lang hun hart ophalen. Foto's van de beurs bekijk je in het speciale fotoalbum
Lees verder

ZieZo: hoe zit dat?

 
In Utrecht vond de jaarlijkse Ziezo-beurs plaats voor iedereen die niet of niet goed kan zien. In samenwerking met de Oogvereniging gaf ProRail een toelichting over de eenduidige en voorspelbare landelijke richtlijnen voor routegeleiding op stations. Ook werd de voelbare stationsplattegrond van Utrecht Centraal getoond en getest.
Lees verder

Spoorwensdag 2017: Komt jouw wens uit?


Ben je zelf, of is degene voor wie je de wens aanvraagt helemaal enthousiast over het spoor en gun jij zo iemand de dag van z’n leven? Dan kun je vóór 3 april een spoorwens indienen via de site van de spoorwensdagen.
Lees verder

Spoorverdubbeling bij Utrecht in volle gang


 
ProRail verdubbelt het spoor tussen Utrecht Centraal en Utrecht Leidsche Rijn. Zo komt er eind van dit jaar een nieuwe spoorbrug bij over het Amsterdam-Rijnkanaal. Het doel? Ruimte maken voor meer treinen.
Lees verder
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Lees online 
Geplande spoorwerkzaamheden
Aanmelden en archief
Vacatures

Copyright © 2017 ProRail, all rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden     update mailvoorkeuren