Copy
View this email in your browser
Wil jij het bestuur versterken?
 
Voor het bestuur van Zakelijk Heuvelrug zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris. Wij zoeken een betrokken persoonlijkheid voor het vervullen van deze vrijwillige functie met ingang van 15 december 2016. Kerntaken zijn o.a. het organiseren van vergaderingen, notuleren, netwerkcontacten onderhouden en belangenbehartiging tijdens bijeenkomsten met gemeente (instellingen). Wil jij graag een steentje bijdragen aan het creëren van een optimaal ondernemersklimaat voor de Utrechtse Heuvelrug? Stuur ons dan graag je motivatie en CV vòòr 15 oktober naar info@zakelijkheuvelrug.nl
 
In the spotlight: deHoop&Koning
Creatieve beelddenkers
Wil je dat je boodschap goed overkomt? Dan moet je 'm goed verpakken! Daar zijn wij een kei in. Grafici in hart en nieren, zorgen we dat je opvalt in de markt. Hét recept voor meer omzet! 
Lees meer
Bijeenkomst zonne-energie
Namens de gemeente Utrechtse Heuvelrug en ECONNETIC nodigen wij u van harte uit voor de informatiebijeenkomst 'zonne-energie op bedrijven'. Een gezamenlijk project van gemeente Utrechtse Heuvelrug en energie-adviesbureau ECONNETIC uit Driebergen. Heeft u een dak groter dan 100 m2 in de gemeente? Dan is dit project voor u aantrekkelijk. U bent van harte welkom op donderdag 1 september van 17:00  tot 19:30 uur (inclusief broodjes en soep). De locatie wordt later bekendgemaakt. Voor meer informatie klik hier of aanmelden kan via: info@econnetic.nl.
Inschrijving Verkiezing nu geopend!

De Verkiezing Beste Accountmanager Bedrijven 2016 is nu officieel geopend! In juni kondigden we al aan dat Stichting CLOK deze verkiezing dit jaar voor het eerst organiseert. Het vak van Accountmanager Bedrijven of BCF van de gemeenten verdient meer aandacht en waardering. Deze verkiezing biedt een platform om de rol van Accountmanager Bedrijven of BCF in het zonnetje te zetten en daarmee de schakelfunctie overheid - bedrijven te onderstrepen. Lees verder
AGENDA
6 sept: Open Coffee
22 sept: Sportief Event
7 okt: Open Netwerkborrel
1 november: Lunch bijeenkomst & workshops voor en door leden
22 november: Open Coffee
15 december: Algemene Ledenvergadering en Kerstbijeenkomst
Lees meer>
PRIKKELS
Gezocht: Ondernemers met ‘Bijzonder Ondernemerschap’! Tot en met 12 september 2016 kun je genomineerde(n) voordragen. Lees meer
PRIKKELS
Zakelijk Heuvelrug verstuurt voortaan een keer in de twee maanden een nieuwsbrief met een update van het laatste nieuws. 
PRIKKELS
Jouw netwerk vergroten met 250 ondernemers? Word lid van Zakelijk Heuvelrug!
Lees meer
PRIKKELS
Heb je nieuws over bijvoorbeeld een jubileum, actie, nieuwtje of verhuizing. Geef het kort en kernachtig door aan ons en wij plaatsen het (indien passend) in deze nieuwsbrief. Dan zijn alle ruim 250 abonnees direct op de hoogte van jouw nieuws.

 
Copyright © Zakelijk Heuvelrug
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Zakelijk Heuvelrug of omdat je te kennen hebt gegeven deze te willen ontvangen.

Ons mailadres is:
info@zakelijkheuvelrug.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences