Copy
View this email in your browser

Lekker DE ondernemer van het jaar

Dit is een speciale editie van de nieuwsbrief Zakelijk Heuvelrug. Eén van onze leden, Lekker uit Driebergen, is namelijk DE ondernemer van het jaar geworden. Reden genoeg vindt Zakelijk Heuvelrug om met de eigenaar, Mieke Sinkeldam, terug te blikken op de uitreiking van deze prijs. 
Foto: Mirjam Verschoor
Van links naar rechts: burgemeester Naafs, eigenaren van De Buren, Trollewol en Lekker


Verkiezing  'Ondernemer en Startende ondernemer 2014'

Gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft met de Ondernemers- en Winkeliersverenigingen (waaronder Zakelijk Heuvelrug) opnieuw de verkiezing tot ‘Ondernemer en Startende ondernemer van het jaar 2014’ voor de Utrechtse Heuvelrug georganiseerd.
 
Twee leden van Zakelijk Heuvelrug waren hiervoor genomineerd: als Startend ondernemer 2014 Planet Happy – Driebergen en als Ondernemer 2014 Lekker – Driebergen. 
 
Mieke Sinkeldam van Lekker uit Driebergen is tijdens deze verkiezing op 19 januari jl. verkozen tot DE ondernemer van gemeente Utrechtse Heuvelrug. Planet Happy werd geen startend ondernemer, deze eer ging naar Wiegersma boomverzorging. Zakelijk Heuvelrug feliciteert hierbij Mieke Sinkeldam en Junne Wiegersma met de ondernemersprijs 2014. 
 
We vragen Mieke hoe zij terugkijkt op deze prijs: 
 
Je bent nu dus echt DE ondernemer van het jaar. Wat gebeurde er toen je dit hoorde? 
“Ik was enorm blij, natuurlijk wel stiekem op gehoopt maar in de zaal zelf besefte ik dat het nog alle kanten op kon gaan. Om dan mijn eigen naam te horen was echt geweldig, ik was helemaal in choque!”
 
Hoeveel en wat voor reacties heb je al ontvangen? 
“De dag na de uitreiking liep het storm in de winkel, allemaal bloemen en felicitaties. Mijn twitter account was na de uitreiking echt ontploft en de Facebook pagina ook. Heel veel lieve reacties van leveranciers en zakelijke relaties. Klanten in de winkel weten het meestal nog niet, aangezien de kranten pas donderdag uitkomen. Maar eenmaal in de winkel kunnen ze er niet om heen!”
 
Wat zijn je plannen om zelf bekendheid en invulling te geven aan deze status van Ondernemer van het Jaar? 
We willen de titel het gehele jaar gaan gebruiken als nieuw “beeldmerk” in alle uitingen zoals op social media, we hangen een spandoek op de gevel, zetten het op ons briefpapier en in al ons foldermateriaal. En er komt een actie om de klanten te bedanken.”
 
Wat hoop je dit jaar te bereiken met deze titel? 
“Grotere naamsbekendheid op de gehele Utrechtse Heuvelrug, dus ook buiten Driebergen. We hopen dat voor meer mensen duidelijk wort wat wij allemaal doen. We hebben niet alleen winkel, maar verzorgen ook duurzame catering en workshops bijvoorbeeld. Lekker. echt op de kaart zetten bij een breed publiek, zowel zakelijk als particulier. Dat hopen we dit jaar te bereiken. ”
Samen werken we graag met en voor alle ondernemers in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ook jij, als lid, kunt meewerken. Bijvoorbeeld door nieuwe leden te werven voor je eigen ondernemersvereniging, ideeën en suggesties te mailen voor aantrekkelijke en actieve bijeenkomsten, of door zitting te nemen in één van de werkgroepen. Heb je hierin interesse?
Meld je aan via info@zakelijkheuvelrug.nl.

Alle genomineerden

Na afloop van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2014 riep burgemeester Naafs alle genomineerden naar voren. Hieronder de genomineerden met hun oorkonde en burgemeester Naafs: 
Foto: Mirjam Verschoor
Van links naar rechts: wethouder Van Dongen, eigenaren Wiegersma Boomverzorging, Planet Happy en Boek & Koek

Heb jij je al aangemeld voor de nieuwe Zakelijk Heuvelrug LinkedIn groep?

Volg al het nieuws van Zakelijk Heuvelrug ook op LinkedIn en meld je nu aan voor de groep van Zakelijk Heuvelrug.

Agenda

Komende periode organiseert Zakelijk Heuvelrug de volgende bijeenkomsten:
 
  • 29 januari: Lunchbijeenkomst Zakelijk Heuvelrug, thema Participatiewet
  • 12 februari: 16.00 uur Algemene Leden Vergadering Zakelijk Heuvelrug

Alle praktische informatie over deze bijeenkomsten vind je op de website. Via de site kun je je ook direct aanmelden voor de bijeenkomsten. Je kunt hier ook aangeven of je een introducé meeneemt.

Neem gerust een introducee mee!

De ambitie is om te groeien naar 300 leden. Ken jij ondernemers uit deze regio die nog geen lid zijn? Neem ze gerust een keer mee naar een Open Coffee, Open Borrel of een Netwerklunch. Dan kunnen ze een keer kennis maken met Zakelijk Heuvelrug. Nieuwe leden kunnen zich ook direct aanmelden, via de website kan dit snel en gemakkelijk.
 Copyright © 2015 Zakelijk Heuvelrug
Ons mail adres is: info@zakelijkheuvelrug.nl
Ons telefoonnummer is: 0343 - 51 63 43