Copy
View this email in your browser

Samen ons netwerk versterken

Hoe meer mensen betrokken zijn bij Zakelijk Heuvelrug, des te groter en sterker het netwerk wordt. Ken jij ondernemers uit de omgeving die nog niet lid zijn van Zakelijk Heuvelrug? Deel dan deze video met hen om ze kennis te laten maken met ons netwerk en nodig ze vooral ook uit voor een Open Coffee. Help jij mee?

                  
In the spotlight: Theo Sack
Directeur Arbo Triple One & Voorzitter ZH
 
Theo Sack is samen met twee partners een eigen arbodienst begonnen. Ondertussen zijn ze met een team van 12 personen en werken ze voor klanten, variërend in omvang van 5-10 medewerkers, maar ook voor grote klanten zoals The Sting met 1800 medewerkers. Lees hier zijn verhaal.
Eerste selectie voor (startende) ondernemer van 2016
 
Ook dit jaar wordt de (Startende) Ondernemer van het Jaar in de gemeente Utrechtse Heuvelrug gekozen. Voor 2016 heeft de jury als thema “Bijzonder Ondernemerschap” gekozen. De jury heeft een eerste selectie gekozen van 12 genomineerde ondernemers die door zijn naar de volgende ronde en de komende tijd bezocht zullen worden. We zijn trots op zoveel ondernemers van Zakelijk Heuvelrug! Klik hier voor de genomineerden.
Nationaal Park Heuvelrug genomineerd als 'Mooiste Natuurgebied' van NL

Nationaal Park Heuvelrug is genomineerd voor de publiekscampagne ‘Mooiste Natuurgebied”. Vind jij ook dat dit het mooiste natuurgebied is en vooral moet blijven? Groen is het Goud van de Heuvelrug! Stem nu op het Nationaal Park Heuvelrug als het mooiste natuurgebied. 
Stem direct online! Of sms NATUUR 05 naar 1008!
 
AGENDA
1 november: Lunch bijeenkomst & workshops voor en door leden
22 november: Open Coffee
15 december: Algemene Ledenvergadering en Kerstbijeenkomst
Lees meer>
PRIKKELS
Kom jij ook op donderdag 15 december naar de ALV en Kerstbijeenkomst?
Van 17.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom op deze feestelijke avond. De Algemene Ledenvergadering wordt dit keer gecombineerd en feestelijk afgesloten met de kerstviering en afsluiting van 2016. Ben jij er ook bij?
PRIKKELS
Heb je nieuws over bijvoorbeeld een jubileum, actie, nieuwtje of verhuizing. Geef het kort en kernachtig door aan ons en wij plaatsen het (indien passend) in deze nieuwsbrief. Dan zijn alle ruim 250 abonnees direct op de hoogte van jouw nieuws.

 
PRIKKELS
Jouw netwerk vergroten met 250 ondernemers? Word lid van Zakelijk Heuvelrug!
Lees meer
 
Hoog eindigen in de verkiezing zal het Nationaal Park enorm helpen om de natuur, het landschap en het erfgoed een nieuwe impuls te geven en antwoord te vinden op de vragen die voor ons liggen. 
Meer informatie op: www.mooistenatuurgebied.nl 
en bekijk hier de video van Nationaal Park Heuvelrug.
 
Copyright © Zakelijk Heuvelrug
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Zakelijk Heuvelrug of omdat je te kennen hebt gegeven deze te willen ontvangen.

Ons mailadres is:
info@zakelijkheuvelrug.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zakelijk Heuvelrug · Van der Muelenstraat 50 · Driebergen-Rijsenburg, Ut 3971 ED · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp