Copy
Naar aanleiding van alle opmerkingen en aanvullingen op de wand (tijdens het evenement op 7 november) is team Ringoevers achter de schermen druk bezig met het verder uitwerken van alle verschillende woningen in de verschillende woonvelden. Samen met de supervisor van de gemeente Hillegom zijn we bezig met het verkavelingsontwerp en groenplan. De straten en de haven worden ontworpen. Naast deze ontwerpen wordt ook intensief overleg gevoerd met onder andere de brandweer, het Hoogheemraadschap, adviseurs en nutsbedrijven. 

Tegelijkertijd zijn we de verkoopstukken aan het opmaken. Wij verwachten begin volgend jaar in verkoop te kunnen gaan. We zijn onze uiterste best aan het doen om te proberen diegene - die zich hebben aangemeld via het extra aanvraagformulier tijdens het evenement 7 november j.l. - wel vóór de kerst nog de RingoeversGlossy toe te sturen.

Heeft u het formulier niet gezien of nog niet ingevuld? Maar wenst u de glossy wel per post te ontvangen? Mail dan naar hillegom@heemborgh.nl met als onderwerp: verzoek tot ontvangen aanvraagformulier toezending RingoeversGlossy. U krijgt dan het formulier alsnog per email toegezonden. Diegene die het formulier vóór 12 december 2014 invullen en retourneren aan Heemborgh krijgen automatisch de RingoeversGlossy per post toegestuurd zodra deze gereed is.

Alle ontvangers van deze nieuwsbrief krijgen sowieso - zodra de RingoeversGlossy gereed is - een nieuwe nieuwsbrief met een link om de glossy digitaal te kunnen downloaden.

Houd ook facebook goed in de gaten voor de nieuwste nieuwtjes:
www.facebook.com/hillegomringoevers

Vriendelijke groet,
Team Ringoevers
Copyright © 2014 Building24, All rights reserved.

Wenst u niet langer op de hoogte gehouden te worden over project Ringoevers? Meld u dan af: afmelden