Copy
NIEUWSBRIEF VAN GLASTUINBOUWPACT BOMMELERWAARD & NEERIJNEN NR. 1 - 2017

Provincie omarmt collectieve tuinbouwriolering

 
LTO Glaskracht Nederland en Dunea zijn verheugd dat Provinciale Staten van de provincie Gelderland op 25 januari 2017 hebben ingestemd met de garantstelling voor de aanleg van de collectieve tuinbouwriolering Bommelerwaard. Dit Provinciaal besluit maakt de weg vrij om de bestuurlijke besluitvorming binnen de gemeente Zaltbommel te doorlopen. Lees meer op onze site.

Zuivering op solitaire bedrijven in kaart gebracht


Om glastuinbouwbedrijven in de Bommelerwaard, die buiten de clusters van de collectieve riolering vallen, te helpen een passende oplossing te vinden voor de afvalwaterproblematiek wordt momenteel een inventarisatie gehouden onder deze bedrijven. Ongeveer 25 solitaire ondernemers kwamen hier op donderdagmiddag 26 januari 2017 voor samen. Lees meer op onze site.

3 misverstanden over frambozen


Deze maand staat Geert de Weert in de rubriek Tips van een tuinder in de papieren versie van De Toren. Hij geeft consumenten handige tips over frambozen en helpt meteen een paar veel gehoorde misverstanden uit de wereld. Lees het artikel met Geert op onze site.

Videosamenvatting jaarbijeenkomst


Heeft u de jaarbijeenkomst  van het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen eind 2016 gemist of wilt u nog weer even opfrissen wat u daar heeft gehoord? Bekijk dan deze korte videosamenvatting van de jaarbijeenkomst en hoor nog een keer de belangrijkste inzichten en tips van trendwatcher Ruud Veltenaar. 
Copyright © 2017 Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
Website
YouTube