Copy

Bouwen met vertrouwen

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Bouwnu.nl
De zomervakantie zit er voor ons weer op. Na een dynamisch en succesvol eerste half jaar, zijn we weer helemaal opgeladen voor de volgende ronde. We beginnen meteen goed met een nieuwe specialisatie: Aardbevingsschade. In de komende jaren wordt er in het noorden van Nederland flink gewerkt aan het herstellen van aardbevingsschade en het verstevigen en verduurzamen van woningen. Aannemers kunnen nu in hun profiel aangeven of zij deze expertise in huis hebben. 

De fotowedstrijd 'Hoe mooi is jouw huis?' is bijna afgelopen. Tientallen consumenten hebben een foto van hun woning of project ingestuurd en dingen mee naar de hoofdprijs. Sommigen zijn ook heel fanatiek op social media stemmen aan het verzamelen. Zo krijgt Bouwnu de extra naamsbekendheid die de insteek was.

Ook in de komende maanden is er nog genoeg te doen en te beleven. We hopen dat jullie net zo enthousiast blijven als nu en we samen de schouders kunnen blijven zetten onder het nog verder groeien van Bouwnu. 
 
Edwin, Corrie, Patty en Ilse

Nieuwe specialisatie: Aardbevingsschade

Sinds deze maand kunnen aannemers in hun profiel aangeven of zij gespecialiseerd zijn in het herstellen of voorkomen van aardbevingsschade. We zien veel gebeuren in het gaswinningsgebied en willen ook de inwoners van die regio helpen om zich weer thuis te voelen in hun huis. Daarom starten we nu, net na de zomer met een regionale campagne.

Wat doen wij?
Wij hebben zo veel mogelijk aannemers, die werkzaam zijn in de woningbouw in onze database opgenomen. Vervolgens hebben we ons bestand vergeleken met de lijst van het Centrum Veilig Wonen (CVW) dat namens de NAM de herstelwerkzaamheden coördineert. De aannemers die op de CVW lijst staan, hebben al een vinkje gekregen bij de specialisatie aardbevingsschade. We roepen alle aannemers uit het gaswinningsgebied op om hun profiel volledig te maken om de inwoners van de regio een goed beeld te geven van 'wat er te koop is'. Daarna benaderen we de lokale media om ze te wijzen op het bestaan en belang van Bouwnu. Dit is nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Dit najaar staat er nog meer op het programma, maar dat blijft nog even een verrassing.

Wat kun je zelf doen?
Aannemers kunnen hun profiel invullen en aangeven of zij aardbevingsschade herstellen, woningen verstevigen of nieuwe aardbevingsbestendige woningen bouwen. Zo kan de consument die in het risicogebied woont eenvoudig zien welke aannemers kunnen helpen om hun huis weer veilig en comfortabel te maken. Uit onderzoek blijkt dat een aannemersmet een aantal reviews als betrouwbaar wordt gezien. Vraag dus klanten om een review en laat zien wat zij vinden.
Bouwnu in één oogopslag
 
Aannemers met de meeste reviews
1. Van Wijnen Harderwijk (300+)
2. Trebbe Oost & Noord (250+)
3. Nikkels Bouwbedrijf (125+)
3. Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis (125+)
Tussenstand fotowedstrijd 'Hoe mooi is jouw huis?'

Er zijn al flink wat mooie inzendingen binnengekomen op de Facebook pagina van Bouwnu. En wat wordt er lekker gebouwd of verbouwd in Nederland! Dit zijn de drie inzendingen met de meeste stemmen, tot nu toe. Want consumenten kunnen nog tot 26 augustus meedoen. Door het insturen van hun leukste bouwfoto via: http://bit.ly/29uhlK2 maken ze kans op die 1.000 euro shoptegoed met interieuradvies van fonQ 

Stemmen op je favoriete foto kan nog tot 2 september.
 
Advies, heb je dat altijd nodig?

De meeste consumenten hebben niet heel veel verstand van bouwen en verbouwen. Ze weten wel wat ze graag willen: een nieuwe keuken, een mooie uitbouw of een fijne lichte dakkapel. In alle gevallen willen ze dat hun huis een echt thuis is. Om dit droomhuis realiteit te maken vertrouwen ze vaak op de kennis en kunde van hun aannemer. Niet alle projecten of klanten hebben uitgebreid advies nodig. Op onze website hebben we een artikel over de deelscore Advies geplaatst; met tips voor consumenten uiteraard maar ook aannemers kunnen hier hun voordeel mee doen.
   
Deel
Tweet
Stuur door
Deel
Copyright © 2016 Stichting Klantgericht Bouwen.

Contactgegevens
Stichting Klantgericht Bouwen Postbus 340 Zoetermeer, ZH 2700 AH Netherlands 
 
 


This email was sent to geregeld.ilse@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bouwnu.nl · Postbus 340 · Zoetermeer, 2700 AH · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp