Copy

Bouwen met vertrouwen

De Win-Win-Actie die we vorige maand zijn gestart is een enorm succes! Sinds de start in februari zijn er meer dan 100 nieuwe reviews binnengekomen. Topscoorder Jansen Terborg stond lange tijd op eenzame hoogte qua aantal reviews. Inmiddels komen de nummers 2 en 3 steeds dichter bij. In deze nieuwsbrief vertelt de topscoorder hoe hij zoveel reviews kreeg, waarom hij ze wilde en welk voordeel reviews hebben. Verder hebben we weer volop nieuwe en verbeterde reviewkaartjes beschikbaar. Bestel dus je reviewkaartjes bij ons en vraag je klanten om je te beoordelen op bouwnu.nl

Edwin, Corrie, Patty en Ilse
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Topscoorders
Jansen Terborg is de onbetwiste topscoorder op Bouwnu.nl. Met 17 reviews scoren zij gemiddeld een 9.1. (Dit was de stand op 21 maart) Rob Schoonenberg is mede-eigenaar van het aannemersbedrijf en vertelt wat het geheim van de smid, of in dit geval de aannemer is.

Hoe kom je aan zo veel reviews?
“Ik vraag al onze particuliere klanten om een review en ongeveer de helft vult daadwerkelijk een review in op Bouwnu. We hebben al heel snel de widget op onze website laten plaatsen. Zo kan iedere bezoeker direct zien hoe tevreden onze klanten zijn.”


Vraag je echt al je klanten om een review?
“In ieder geval de particulieren. Omdat iedereen een review kan geven, vraag ik ook klanten waar niet alles koek en ei was om een review. Je krijgt echt niet zomaar een twee of een drie, daar zijn mensen vaak echt wel eerlijk in. En als je ze niet vraagt en ze komen Bouwnu tegen, scoor je extra laag omdat je het niet gevraagd hebt.”

Hoe kom je aan een 9,1?
'Ik geloof in kwaliteit, van onze producten en dienstverlening. Dat is toch waar je als ondernemer voor gaat: Kwaliteit en tevreden klanten. Natuurlijk gaat het niet overal goed. Fouten maken is menselijk en dat is helemaal niet erg. Consumenten vinden het vooral belangrijk hoe je problemen oplost. Gewoon sorry zeggen en het oplossen. Dat werkt het best.”

Heb je dat al gemerkt?
“Eén van onze klanten, waarbij er in het proces best wat dingen fout gingen heeft ook een review gegeven. Ik wist natuurlijk wel dat het niet goed was gegaan en dat we geen tien zouden krijgen. Zulke reviews geven je wel handvatten om verbeteringen in je organisatie door te voeren. Maar ook deze review was een dikke voldoende.”


Heeft Bouwnu nog meer voordelen?
"Afgelopen week was ik bij een (mogelijke) opdrachtgever om werk op te nemen. Aangezien hij niet uit onze standaard werkregio komt, vroeg ik ook hem hoe hij bij ons kwam. Zijn antwoord was dat hij op Bouwnu.nl een selectie heeft gemaakt en mede daarom bij ons uitkwam. Nog een reden om te zorgen dat je er goed op staat dus!"


Heb je nog tips voor andere aannemers?
“Wees niet bang om beoordeeld te worden. Als je met je klanten net zo omgaat als je zelf behandeld zou willen worden heb je niets te vrezen. Zelf ben ik vaak onderweg van en naar klanten. Onderweg bel ik vaak mensen op om ze te vertellen hoe het er voor staat als ze bijvoorbeeld op een offerte wachten of om te vragen hoe het gaat als we bezig zijn. Juist die persoonlijke aandacht vinden mensen fijn. En dat zie je terug in de scores.”Bekijk alle reviews van Jansen Terborg op Bouwnu.nl
De Top 3
  1. Jansen Terborg  Aannemingsbedrijf - 17 reviews - 9,1
  2. Elferink Bouwgroep - 13 reviews - 8,8
  3. Bouwbedrijf Fred Meeder - 12 reviews - 8,8
* Dit was de stand op 21-3-2016

Bouwnu in cijfers

3431 aannemers op Bouwnu
310 reviews
130 bedrijven hebben één of meer reviews
Gemiddelde score is 8,7
19 aannemers installeerden de widget 
± 5000 bezoekers in de laatste 3 maanden


 

Laatste week van de Win-Win-Actie
Onze Fashioncheque actie loopt nog tot het einde van deze maand. Vraag je klanten dus om een review, hiermee helpen ze jou te laten zien hoe goed je bent in je vak en maken zij kans op één van de 50 fashioncheques van €25,-. 

Nodig je klanten uit en help ze winnen
Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de vernieuwde reviewkaartjes die je gratis bij ons kunt bestellen. Maar je kunt ook heel eenvoudig inloggen op Bouwnu en je klanten via de online tool uitnodigen. Zij krijgen dan direct een e-mail met een link naar de juiste pagina en dingen automatisch mee naar één van de 50 prijzen.

Trots op onze nieuwe kaartjes!
De reviewkaartjes gingen als zoete broodjes over de toonbank. Tijd om nieuwe te bestellen. We hebben ze meteen nog iets beter gemaakt. Je kunt nu bijvoorbeeld makkelijk de bedrijfsnaam invullen. Consumenten weten vaak nog wel dat "Henk en Willem" zo netjes gewerkt hebben. Maar van welk bedrijf waren ze ook al weer? 
Nieuwe reviewkaartjes
Share
Tweet
Share
Forward
Copyright © 2016 Stichting Klantgericht Bouwen.

Contactgegevens
Bouwnu is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen - Postbus 340 - 2700 AH Zoetermeer
E info@bouwnu.nl  T 079 - 325 22 77
Op vrijdag gesloten