Copy

Bouwen met vertrouwen

We willen deze nieuwsbrief beginnen met een dankwoord voor alle aannemers in Nederland, en jullie in het bijzonder. Het is best eng om op internet te laten zien wat je klanten van je vinden, ook al doe je elke dag je best om een goed product te leveren voor je klanten. Inmiddels hebben op Bouwnu al meer dan 5100 consumenten hun mening gegeven over honderden aannemers. Soms op verzoek van hun aannemer, soms uit zichzelf. Met de steeds groter groeiende groep aannemers met een volledig ingevuld profiel, kunnen we consumenten een goed beeld en vergelijkingsmateriaal bieden in hun zoektocht naar de beste aannemer. 

Dank je wel voor je enthousiasme en inzet. Zonder jullie inzet zou Bouwnu heel anders uitgezien hebben! 

Edwin, Corrie, Patty en Ilse
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Bouwnu.nl
Doe je voordeel met de ervaringen van anderen

Op Bouwnu komen flink wat reviews over nieuwbouwprojecten binnen. Veel aannemers laten door Stichting Klantgericht Bouwen (initiatiefnemer van Bouwnu) de klanttevredenheid meten. Hier wordt ook een review van gepubliceerd. De afgelopen maand vielen de reviews van Dura Vermeer Hengelo in positieve zin op. De gemiddelde score in oktober was een dikke 8, met twee tienen als uitschieters. Goede beoordelingen zijn natuurlijk fijn voor de aannemer, maar het betekent ook dat er tevreden klanten zijn. En dat is het belangrijkste. Bouwnu belde met kopersbegeleiders Danielle van der Neut en Dewie Voortman voor tips en tricks voor andere aannemers.

Het hele artikel lees je op Bouwnu.nl

 

De 5000e review is voor Aannemersbedrijf Meerbouw Pijnacker

Eind oktober kwam de 5000e review binnen op Bouwnu en daar zijn we heel trots op. Hij werd gegeven door Cock van der Werf, die een grote verbouwing door Meerbouw Pijnacker liet uitvoeren. Edwin Groot van Bouwnu.nl vertrok met een bloemetje naar Pijnacker om deze mijlpaal samen met de aannemer en opdrachtgever te vieren.

Zo gevraagd, zo gedaan
Van Der Werf kreeg van zijn aannemer de vraag of hij een review wilde geven op Bouwnu.nl. Hij schreef de review omdat hij zeer tevreden was. Maar als dat niet zo was geweest, had hij dat evengoed gedaan. “Ik denk dat dit een heel goede manier is om consumenten van informatie te voorzien en wegwijs te maken bij hun keuze voor een bouwer”, zegt hij. “Wanneer ik in de toekomst weer werkzaamheden wil laten uitvoeren, is het zeer waarschijnlijk dat ik Bouwnu.nl zal raadplegen bij mijn keuze.”

Bouwnu is eigenlijk heel logisch
Edwin Groot: “Ik ben heel blij met de grote groei in het aantal reviews. Dat bevestigt echt dat we voorzien in een vraag. Als je een hotel boekt, of een restaurant uitkiest, is het de normaalste zaak van de wereld om even online te checken wat eerdere bezoekers ervan vonden. Met bouwnu.nl kun je dat ook doen als je een bouw- of verbouwproject gaat doen. Heel logisch toch?”

Lees ook het nieuwsbericht op de website van Bouwend Nederland.

       
Prijs voor beste (ver)bouwer 2016


Met het bereiken van de 5000e review is het tijd voor de lancering van de prijzen voor best beoordeelde bedrijven op bouwnu.nl. De score op 31 december 2016 bepaalt de winnaars. Er zijn drie prijzen:

1. Beste bouwer met > 50 reviews
2. Beste bouwer met 10 - 49 reviews
3. Beste verbouwer met minimaal 10 reviews 


Waarom deze categorieën?
In feite zijn het drie specialismen. Bedrijven met meer dan 50 reviews voor nieuwbouw hebben vaak grote bouwprojecten. Het is anders wanneer je één woning voor een individuele klant bouwt dan wanneer je honderden woningen oplevert. Om geen appels met peren te vergelijken maken we dit onderscheid. Het verbouwen van bestaande woningen is de derde categorie. Voor zowel jullie als aannemer als voor de consument is dit heel anders dan een nieuwbouwwoning. Bij nieuwbouw woont de klant niet in de woning tijdens de bouw, bij een verbouwing is dat natuurlijk vaak wel het geval. Dat vraagt andere vaardigheden van de medewerkers. Om een eerlijk beeld te geven, hebben we een minimum van 10 reviews gesteld.

Wat houdt de prijs in?
Als winnaar mag je jezelf beste bouwer of verbouwer van 2016 noemen. Uit handen van Edwin Groot ontvangen de winnaars een trofee en uiteraard hoort daar een persbericht bij. Zo kan iedereen zien dat je klanten in 2016 tevreden waren over de dienstverlening. In januari nemen we contact op met de winnaars.

Kan ik zelf nog iets doen om te winnen?
Zoals ze in het Engels zo mooi kunnen zeggen: Keep up the good work. En niet alleen dat, vraag ook je klanten om een review. Als je klanten voor 5 december een review geven maken ze ook nog eens kans op een cadeaubon van de Sint.

 
Wist je dat ...

... de subsidie voor isolerende maatregelen veel gebruikt wordt? Wijs je nieuwe klanten op de mogelijkheden, wie weet levert het extra werk op www.energiebesparendoejenu.nl 

... klanten van afgeronde projecten kans maken op een cadeaubon va
n €50,- als ze voor 5 december een review geven? 


... van de 3756 bedrijven die op Bouwnu staan, er inmiddels 275 één of meer reviews hebben? 

... van deze 275 bijna 75% tussen de 1 en 10 reviews heeft?

... de twee aannemers met de meeste reviews Trebbe Oost & Noord en Van Wijnen Harderwijk zijn? Met 317 en 455 hebben zij veruit de meeste reviews.


 
Deel
Tweet
Stuur door
Deel
Copyright © 2016 Stichting Klantgericht Bouwen

Contactgegevens
Stichting Klantgericht Bouwen * Postbus 340 * 2700 AH Zoetermeer
 
Email Marketing Powered by Mailchimp