Copy

Bouwen met vertrouwen

Het is lente. Bij veel mensen begint het dan te kriebelen. Zullen we verhuizen of toch verbouwen? En als we gaan verbouwen, waar vinden we dan een goede aannemer? Op Bouwnu! Bouwnu heeft een database van bijna 4.000 aannemers die graag consumenten met plannen verder helpen. Toch?

Zorg met goede teksten en foto's dat consumenten enthousiast worden over wat u te bieden heeft en dat u reviews van uw eerdere klanten vraagt. Uit onderzoek blijkt dat reviews door consumenten als heel betrouwbare bron van informatie worden gezien.

Zo kunnen de lentekriebels van vele Nederlanders ook voor u positief uitpakken.

Edwin, Corrie, Patty en Ilse
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Bouwnu.nl

Waarom Bouw & Tekenburo Overeem startte met Bouwnu

Bouw & Tekenburo Overeem uit Barneveld ontving in februari 11 positieve reviews van hun klanten. De score van een 9,2 is niet alleen op Bouwnu te zien, maar ook op de website van BouwGarant en op hun eigen website met de widget van Bouwnu. Waarom zijn zij actief aan de slag gegaan met Bouwnu? We vroegen het Arita Overeem.

Nieuwe website
"De aanleiding was onze nieuwe website. De bouwer vroeg ons of we ook reviews hadden voor op de site. Via BouwGarant kwam ik bij Bouwnu terecht. Met de gratis widget kun je laten zien wat je klanten van je vinden. En daarnaast waren wij zelf ook wel benieuwd naar de reacties van onze klanten. Echt een win-win situatie vind ik."


Hoe heb je het aangepakt?

"We hebben onze klanten van de afgelopen twee jaar gevraagd om een review te geven. Ik had een beetje gehoopt dat ook de klanten waarbij het niet helemaal soepel was verlopen een review zouden geven. Alleen negens zijn natuurlijk fijn, maar niet persé geloofwaardig voor andere consumenten. Vanaf nu gaan we bij alle afgeronde klussen om een review vragen."  

Over Bouw & Tekenburo Overeem
Het bedrijf bestaat uit Teus en Arita Overeem, met daaromheen een flexibele schil. Ze realiseren zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. "We zijn heel kritisch op onze prestaties. Soms gaat het met de planning niet helemaal goed, maar als je het goed en netjes uitlegt en oplost is de klant uiteindelijk tevreden." Kijk voor meer informatie op www.overeem.nu
 

Keurmerken en certificaten uitgelegd

Binnen de woningbouw bestaan verschillende keurmerken en garanties. Misschien bent u wel één van de ruim 1.400 bij BouwGarant aangesloten bedrijven. Maar wat zegt dit over u? Bouwnu wil consumenten informeren over onderwerpen die voor hen relevant zijn als ze hun woning laten bouwen of verbouwen. Door uitleg te geven over de diverse keurmerken weten zij wat ze van een aannemer kunnen en mogen verwachten. Voor u heeft het als voordeel dat consumenten weten waar een keurmerk voor staat. Hierdoor neemt de waarde voor uw bedrijf toe.

Het eerste keurmerk dat wordt uitgelegd op Bouwnu is BouwGarant. Binnenkort volgen er meer. Lees het volledige artikel op de website
BouwGarant geeft met deze animatie tips voor consumenten 

Wist je dat...


... iedere aannemer met minimaal 10 in 2017 gegeven reviews kans maakt om Beste Bouwer of Verbouwer te worden? Vraag uw klanten dus om een review en maak ook kans

... in het vakblad De Aannemer een mooi artikel over Bouwnu staat? Het artikel gaat over de cijfers en trends maar ook over het nut en de noodzaak van reviews. Aan het woord komen Meerdijk Pijnacker (van de 5.000e review) en Jansen Terborg (enthousiast gebruiker en in 2016 de 3e Verbouwer)
 

Bouwnu in cijfers

Reviews geven consumenten inzicht in de klanttevredenheid van uw bedrijf. Een ideale manier om uzelf te onderscheiden van andere aannemers. Waar staat Bouwnu nu?
 
  • Er staan bijna 3.800 aannemers op Bouwnu
  • 540 aannemers hebben één of meer reviews, dat is 14%
  • Samen hebben zij >7.250 reviews
  • Als we alle eindscores bij elkaar optellen, is de gemiddelde eindscore een 8,2
  • De aannemers met de meeste reviews is Van Wijnen Harderwijk, met >500 reviews 
Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2017 Stichting Klantgericht Bouwen.

Contactgegevens
Stichting Klantgericht Bouwen Postbus 340 Zoetermeer, ZH 2700 AH Netherlands 
 
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bouwnu.nl · Postbus 340 · Zoetermeer, 2700 AH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp