Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland

Nieuwsbrief 2 YSY Ronde om Noord-Holland 2017

1 maart 2017

Als bestuur van YSY Ronde om Noord-Holland zijn we blij te laten weten dat de inschrijving voor de 21ste Ronde vandaag is open gegaan. Ga direct naar:  https://saildata.net/  om je in te schrijven. Dit jaar zal het evenement op 23 en 24 juni plaatsvinden.
 
Kornwerderzand via Medemblik
In het jaar van het vierde lustrum hadden we de eer om via Den Oever te varen. De sluis die ook in de eerste Ronde werd aangedaan. De sluiswachter was zeer bereidwillig om ons op de sluizen te laten staan, zodat de deelnemers met een doedelzakspeler werden verwelkomd en er warme worsten van het blad “Zeilen” werden uitgedeeld.
 
 

Dit jaar gaan we weer de Waddenzee op via de vertrouwde sluizen van Kornwerderzand.
 


Medemblik
Medemblik is ook in 2017 weer onze hoofdsponsor. Daar gaan jullie zeker nog meer van horen, maar in ieder geval wordt de route via Medemblik gevaren. Daarnaast is er meer te beleven in Medemblik. Zo komen in mei de 3 Olympische laser kampioenen naar de Delta Lloyd Regatta.

“De drie dames zijn de absolute top in de wereld van de Laser Radial. De Deense Anne-Marie Rindom werd in 2015 wereldkampioene en pakte brons in 2016, terwijl Marit Bouwmeester in 2016 de DL Regatta won voor Annalise Murphy.  De organisatie laat weten heel blij te zijn met de komst van de drie dames.”
 
(Shirt-)Sponsoren
Zonder sponsoren kan de Ronde niet plaatsvinden. Coverysail, Northsails en Dekker watersport zijn oa weer van de partij en ook SaffierYachts heeft zich weer bereid verklaard te sponsoren in 2017, de jachtbouwer van IJmuiden die zijn schepen in onze thuishaven Marina Seaport IJmuiden heeft liggen.

We nodigen natuurlijk graag meer sponsoren uit om zich aan te sluiten bij deze namen.
 
Vriend van de Ronde
U kunt vanaf dit jaar ook "Vriend van de Ronde" worden. U ontvangt in ieder geval het unieke “Vrienden-kledingstuk” van de Ronde 2017, 4 eet- / drink munten, te gebruiken in de Rondetent in IJmuiden voor bijvoorbeeld ontbijt of lunch in én een verassings-goodybag. Dit alles voor 75 euro ex BTW.
Mail naar rnhpenningmeester@ysy.nl met naam, adres en e-mail. We sturen u dan een factuur en zullen zorgen alles  22, 23 of 24 juni voor u  klaar ligt.
 
Geen eigen boot?
Vaar de YSY Ronde om Noord Holland 2017 mee en huur een boot bij HappySailing.
Zoals ze zelf schrijven:
"Een fantastische ervaring met tal van elementen als ’s nachts zeilen, getijden berekenen en varen, tactiek bepalen en vooral genieten van lekker zeilen!"
Voor meer info zie http://www.happysailing.nl/ronde-om-noord-holland/
 
Voordelen voor YSY leden
Zoals onze trouwe deelnemers van de Ronde weten, krijg u als YSY lid korting bij inschrijving van de Ronde en vanaf dit jaar ook bij deelname aan de 100MIJLS (solo en volbemand). Neemt u deel aan beide activiteiten dan krijgt u zelfs nog een extra korting. U heeft uw lidmaatschap als booteigenaar er bijna direct uit als u besluit nu lid te worden. Voor info en aanmelding, mail naar rnhpenningmeester@ysy.nl.

Aankodiging-NOR

De nieuwe Aankondiging (Notice of race) staat op saildata.net en is geactualiseerd aan de aangepaste regels voor 2017-2020.
 

Belangrijk data:
1 maart start inschrijving Ronde om Noord-Holland
15 mei sluiting voorinschrijving MET korting (normaal €195 per schip, vóór 15 mei €140,--)
15 juni sluiting inschrijving YSY Ronde om Noord-Holland 2017
15 juni Palaver bij onze sponsor Dekkerwatersport en zeilmakerij
23 en 24 juni 21ste editie YSY Ronde om Noord-Holland
8 en 9 september 100 MIJLS

Supporters:

Boatservices Visser
Hermans marine
K.N.R.M.
Mammoet
Nooij
Sailselect
Stentec

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp