Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<Voornaam>>,


15 mei sluit de vóórinschrijving!

De voorbereidingen voor de 20ste YSY Ronde om Noord-Holland zijn op volle toeren.  De lente is nu echt begonnen en velen hebben de eerste mooie mijlen en/of de eerste wedstrijd gevaren.  Voor de late boekers houden we wat plaatsen vrij,. De korting vervalt dan en het fel begeerde Ronde Shirt kunnen we dan mogelijk niet meer aan je leveren.
Dus mocht je je nog niet hebben opgegeven schrijf dan direct in!
Inschrijven
De band voor het eindfeest is inmiddels vastgelegd. Met al hun ervaring staan ze garant voor een leuke sfeer. Afgesproken is dat ze na de prijsuitreiking rustig aan beginnen met de volumeknop! 
2016 Andere Route

Zoals we eerder schreven is in goed overleg met Rijkswaterstaat besloten om dit jaar de Ronde via Den Oever te laten varen. Er is en wordt nog hard gewerkt aan de nieuwe route met nieuwe uitdagingen. De vergunning is afgelopen week verleend door de Kustwacht. Uiteraard is er weer veel aandacht besteed aan de veiligheid.  Noteer dus als alvast 9 juni in je agenda. Dekker Watersport stelt de winkel die avond weer beschikbaar voor het palaver. Naast dat je alles hoort over wat je tijdens de Ronde kunt verwachten en de wijzigingen die dit jaar worden doorgevoerd, kan je ook je laatste spullen hier nog inslaan. Dit jaar wordt een nieuwe presentatie gegeven. Het palaver is om 20.00 uur, de winkel is voorafgaand geopend. 
In de laatste Waterkampioen ( no 5, mei 2016) is er een uitgebreid artikel met prachtige foto's over de Ronde, geschreven door redacteur Erik van den Berg. Erik heeft vorig jaar met zijn team deelgenomen en ervaren dat het het varen van de Ronde een flinke uitdaging is voor schip en bemanning.
Met zijn team zijn ze er dit jaar weer bij, jullie toch ook?
Woensdagavond zeilen?
 
Heb je nog niet veel Noordzee zeil ervaring met je schip, of wil je gewoon eens meevaren? De YSY nodigt je van harte uit om eens een woensdagavond mee te komen zeilen. Dit kan een prima training zijn voor de Ronde!  In samenwerking met  Seaport Marina IJmuiden hebben we speciale lig-geld regelingen voor woensdagavond deelnemers.
Er zijn voldoende opstappers die graag mee willen. Als je mee wilt doen met je schip ben je van harte welkom! Voor meer info mail naar: info@ysy.nl
YSY Organiseert ook andere mooie evenementen!

Graag wijzen we je op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 MIJLS TwoHanded en de YLY Rally is geopend! Je kan inschrijven via dezelfde site als voor de Ronde: www.saildata.net

We hopen je (weer) te mogen begroeten tijdens de 20ste YSY Ronde om Noord-Holland! 


Mede namens al onze medewerkers,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like YSY Ronde om Noord-Holland 2016 on Facebook 

Inschrijven
Supporters:

Hermans marine
K.N.R.M.
Mammoet
Sailselect
Stentec

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp