Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland

Nieuwsbrief 3, YSY Ronde om Noord-Holland, 31 maart 2017
 
De inschrijving van de 21ste YSY Ronde om Noord-Holland is volop begonnen.
Nog niet ingeschreven? Ga snel naar:  https://saildata.net/  Dit jaar zal het evenement 23 en 24 juni plaatsvinden. Je kan je daar ook opgeven voor de 100-mijls in september die vanaf dit jaar ook  full-crewed gezeild wordt.
 
NIEUW: Vriend van YSY Ronde om Noord-Holland 2017
Dit jaar wordt er een speciaal softshell-jack met Ronde logo ontworpen voor Vrienden van de Ronde.
Voor €75 ex BTW per persoon ontvangt u deze unieke jas plus 4 munten die in de Rondetent te besteden zijn en een goodybag.
Stuur mail naar rnhpenningmeester@ysy.nl met naam,(indien gewenst bedrijfsnaam en gegevens)  email adres met aantal en maat (en) S,M,L,XL Vóór 10 mei.
We sturen je per omgaande een factuur. Na betaling zullen we het jack voor je bestellen dat 22 juni dan klaar voor je ligt in Muiden
De overige deelnemers krijgen het beroemde Ronde shirt. Zorg dat je je op tijd op geeft zodat we kunnen garanderen dat jouw shirt op 22 juni klaarligt in Muiden.
 

 
Dekkerwatersport en zeilmakerij
Dekkerwatersport sponsort al jaren de Ronde en we zijn dan ook 15 juni weer uitgenodigd om het Palaver daar te houden. Er kan dan ook nog gewinkeld worden met 10%korting voor alle laatste Ronde benodigdheden.
Wilt u voor de Ronde om Noord-Holland uw zeilen nog even gecontroleerd hebben of misschien moet er een nieuw raam in de buiskap? Als u minimaal een week voor het palaver (15 juni) uw zeilen of canvas inlevert, kunt u deze na het palaver weer meenemen. Zo begint u met een gerust hart aan de Ronde!. Ga naar  http://www.dekkerwatersport.nl  om onze werkzaamheden te bekijken zoals advies over nieuwe zeilen en/of beoordeling van uw huidige zeilen. Wilt u nieuwe zeilen van Hyde Sails bekijken? Dat kan, we hebben zeilen van verschillende materiaalsoorten in huis.


Olympisch kampioen Lobke Berkhout hoopt op de kant te staan tijdens de Ronde bij Medemblik:
“De YSY Rond om Noord-Holland is een fantastisch initiatief voor de watersport in Nederland. Zeker in de provincie Noord-Holland, die omgeven is door water, kan zo'n evenement op het water uiteraard niet ontbreken. En het is super dat de Gemeente Medemblik, waar toch een deel van mijn 'roots' liggen, ook dit jaar sponsor is. Als het even kan sta ik daar zeker op de kade met mijn dochter om iedereen aan te moedigen :-)”
 

Wel een boot geen bemanning of anders om?
Mee willen doen met de Ronde, maar moeite hebben om voldoende bemanningsleden te vinden, denk eens aan de Amsterdamse Studenten Zeilvereniging. Maar ook de YSY kan u helpen met opstappers. Mail booteigenaren en opstappers naar rnhpenningmeester@ysy.nl (Majel Tromp) voor vragen en mogelijkheden.


Medewerkers/Vrijwilligers
26 maart zijn de vrijwilligers samen gekomen op het Marineterrein van Amsterdam. Na een rondleiding over het terrein en een borrel is het startschot Ronde 2017 begonnen. Zonder vrijwilligers is er geen Ronde, namens het bestuur VEEL DANK!
Wijzigingen in het bestuur: Na vele jaren heeft Joop ten Bokkel besloten het voorzitterschap van de Stichting YSY Ronde om Noord-Holland over te dragen. Rainier Groot zal zijn taken overnemen. Rainier was o.a. al enkele jaren secretaris van de YSY.
Wedstrijdleider Roy van Aller heeft na vele jaren ook besloten te stoppen en heeft zijn werkzaamheden overgedragen aan Jan Verjaal. Jan is al enkele jaren verbonden aan de Ronde en was verantwoordelijk voor de protestcommissie en deed de start/finish in Enkhuizen.
 

Supporters:

K.N.R.M.
Nooij
Sailselect
Stentec
Amorgos

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
pers@ysy.nl
 


Volg ons op Facebook:
YSYRondeomNoordHolland
 
 
15 mei sluiting voorinschrijving MET korting (normaal €195 per schip, vóór 15 mei €140,--) Indien gewenst sturen we een factuur met BTW gegevens
15 juni sluiting inschrijving YSY Ronde om Noord-Holland 2017
15 juni Palaver bij onze sponsor Dekkerwatersport en zeilmakerij
23 en 24 juni 21ste editie YSY Ronde om Noord-Holland
8 en 9 september 100 MIJLS
 

Tweet
Forward
Share
Read Later


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp