Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<Voornaam>>,

Zoals u gewend bent komt er weer een Rondeblad uit met het programma, wedstrijdbepalingen en aanvullende informatie. Nieuw is dat u het al bij saildata.net kunt downloaden. U en uw bemanning kunnen zich nu al goed voorbereiden!

Aanvullingen op de aankondiging en wedstrijdbepalingen:

Boeien Verplaatst: Na het drukken van het Rondeblad heeft RWS nog enkele boeien verplaatst. De boeien Sport C en Sport J zijn verplaatst. Op het mededelingenbord in Muiden zullen de nieuwe posities worden vermeld.
ORC Klassen: Bij de te varen banen zijn bij baan 7 de woorden "Start, Merkteken 1" twee keer afgedrukt. Dat moet uiteraard maar één keer zijn.
Kornwerderzand: We kregen bericht dat de kleine sluiskolk buiten gebruik is.
De Klassen ORC 3 en 4 worden samengevoegd tot één klasse. De ORC-4 schepen mogen wel met hun "eigen" klassevlag blijven varen. (m.a.w.: als u al een klassevlag heeft hoeft u geen nieuwe aan te schaffen)

De inschrijving voor de YSY Ronde om Noord-Holland sluit definitief op 10 juni a.s.

Op  Donderdag 11 juni vanaf 20.00 uur  vindt het PALAVER plaats bij de firma Dekker Watersport in Zaandam vanaf 20.00 uur

Het adres is: 
Pieter Gijsenlaan 4
1504 PV te Zaandam.

Onze trouwe sponsor Dekker Watersport geeft aan de deelnemers van de YSY Ronde om Noord-Holland tot 20 juni a.s. 10% Ronde-korting op alle veiligheidsartikelen en 5% korting op elektronische artikelen. Voorafgaand aan het palaver is de winkel geopend en kunt u aankopen doen.

MEDEMBLIK ETAPPE
Het tweede traject langs Medemblik noemen we nu de MEDEMBLIK ETAPPE.  De gemeente Medemblik heeft voor de snelste (berekende) tussentijden op de etappe extra wissel prijzen ter beschikking gesteld.  Dit geldt voor alle schepen in de SW klassen (SW-Hoog, SW-Laag en SW-Shorthanded)  en voor alle schepen in de ORC Klassen ( ORC 1,2,3,4 en ORC-TwoHanded) Bij het Ronden van de boei bij Medemblik treft u daar een mooi zeiljacht van CONTEST met daarop o.a. de Burgemeester van Medemblik!
NIEUW! BUSINESSCLASS CUP BINNEN DE YSY RONDE OM NOORD-HOLLAND
Zeilt u de Ronde dit jaar eens met uw medewerkers of relaties van uw bedrijf! Teambuilding tijdens een uitdagende wedstrijd op uw eigen boot of een IMX40. Wij hebben een mooi businesspakket voor u samengesteld. Als u op het logo klikt krijgt u meer informatie.

S.V.P. TIJDIG OPGEVEN VOOR DE BBQ!

U kunt zich rechtstreeks opgeven voor de BBQ of het ontbijt: info@royaalaandevecht.nl
De nieuwe uitbaters bij de KNZ&RV Muiden, Maaike en Michel Droog willen uitpakken met een grootse BBQ  op 18 juni tussen 18.30 en 21.30. Saxotone verzorgt de live muziek, het wordt gezellig in Muiden! 

Ontbijt Muiden: U kunt zich ook opgeven oor het ontbijt.  Voor 7,50 Euro p.p. kunt u gebruik maken van een uitgebreid buffet in de bovenzaal op vrijdagmorgen.
 
YSY Organiseert ook andere mooie evenementen!

Graag wijzen we u op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 MIJLS TwoHanded en de YLY Rally is geopend! U kunt inschrijven via dezelfde site als voor de Ronde: www.saildata.net

Namens al onze medewekrers,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like Nieuwsbrief no on Facebook 

Inschrijven
Supporters:

ARC Marine

Astrea

DFDS Seaways

Gemeente Velsen

K.N.R.M.

Mammoet

Navionics

Rifkin

Royaal aan de Vecht

Saffier Maritiem

Sailing Business Events

Sailselect

Stentec

van Leeuwen Catering

Zeehaven IJmuiden NV

Zeilen

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken