Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
 

Beste <<Voornaam>>,

Deze dagen zullen vele schepen weer hun eerste mijlen zeilen. Onderwaterschip OK? Check Motor OK? Check Tuigage OK? Check  Inschrijven voor de YSY Ronde om Noord-Holland OK? Check!!!

De voorbereidingen voor de YSY Ronde om Noord-Holland zijn op volle toeren. Met trots kunnen we u hierbij het mooie shirt laten zien dat de deelnemers van onze sponsoren cadeau krijgen!

 

De gesprekken met diverse locaties en cateraars zijn gevoerd. Al op donderdagavond zal in Muiden de nieuwe aanpak te merken zijn.  Er is daar een nieuwe, enthousiaste uitbater. Het zal het mogelijk zijn om daar te dineren, een passende aanbieding krijgt u in een volgende nieuwsbrief. Ook als u wat later aankomt met de boot zal het nog mogelijk zijn om iets te eten te krijgen, van een kleine kaart.

Volvo Ocean Race: De schepen hebben afgelopen week op spectaculaire wijze Kaap Hoorn gerond. De KNRM heeft toegezegd om op zaterdag (indien mogelijk en veilig) met een boot uit te willen varen en zo aan deelnemers de mogelijkheid te geven de schepen voorbij te zien varen. We proberen om live beelden van de start te vertonen. Wist u trouwens ook dat de Brunel na de finish in Göteborg weer naar IJmuiden komt voor onderhoud?

 

We heten nieuwe sponsoren welkom: van Leeuwen Catering op maat, dit bedrijf gaat de heerlijke maaltijd verzorgen op zaterdagavond in IJmuiden en sponsort o.a. het eten van alle vrijwilligers.  Sailing Business Events ondersteunt ons financieel, waarvoor onze hartelijke dank. Het blad Zeilen is er ook weer bij!  Een goede samenwerking die al vele vele jaren bestaat. De YSY Ronde om Noord-Holland heeft grote bekendheid gekregen, o.a. door enthousiaste verhalen in het blad Zeilen. Voor meer info kunt u op de logo's klikken.

 
Inschrijven: inschrijven voor de YSY Ronde om Noord-Holland kan via de blauwe knop onderaan deze mail.

Ik wil u ook graag wijzen op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 mijls two-handed race is ook geopend!

Hele fijne paasdagen gewenst namens alle leden en medewerkers van de YSY.

met vriendelijke groet,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like YSY Ronde om Noord-Holland on Facebook 

Inschrijven
Supporters:
Marina Seaport IJmuiden
NorthSails
Select Windows
Sailselect
Zeehaven IJmuiden NV
Gemeente Velsen
ARC Marine
Gallery Marco Kaller
Astrea
DFDS Seaways
Rifkin
Saffier Maritiem

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken