Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
Inschrijven
 

Beste <<Voornaam>>,

 
De vóórinschrijving van de 20ste YSY Ronde om Noord-Holland is gesloten, Tot 10 juni staat de INSCHRIJVING NOG OPEN om mee te doen aan dit unieke evenement. Dus nog niet opgegeven voor de Ronde: klik op de blauwe knop of ga naar www.sailadata.net

Je kunt  je niet goed genoeg voorbereiden op een zeilevenement als de Ronde, dus inmiddels staat het WEDSTRIJDREGLEMENT ONLINE op saildata.net, lees het zorgvuldig!  Er staan ook andere documenten die van belang zijn, o.a. de bemanningslicentielijst voor de ORC klassen, die kan je vast invullen en inleveren in Muiden.

Meer informatie over de Ronde wordt gegeven tijdens het PALAVER op donderdag 9 juni bij Dekker Watersport in Zaandam, waar het hele programma en belangrijke punten aan de orde komen. Dit jaar is er een nieuwe presentatie. Dekker Watersport is die avond open en geeft extra korting aan deelnemers! adres: Pieter Ghijsenlaan 4, 1506 PV Zaandam. Aanvang palaver 20.00 uur. De winkel is die avond open 

Aankomst in Muiden als u vóór of op donderdag vroeg aankomt: Bij de havenmeester melden dat u aan de Ronde gaat deelnemen. Ze wijzen u dan een plek aan, ingedeeld op klasse zodat u later de haven tijdig kunt verlaten voor de start.
 
In Muiden worden we net als vorig jaar ontvangen door Royaal aan de Vecht. Zij verzorgen donderdagavond 16 juni een HEERLIJKE BBQ voor slechts €17,50 p.p. De deelnemers van vorig jaar weten dat het uitstekend verzorgd was met live muziek van SAXOTONE.

Ook de volgende ochtend kan je relaxed beginnen. Dan staan de medewerkers van Royaal aan de Vecht ook weer voor ons  klaar om het ONTBIJT te serveren voor €7,50 p.p.

OPGEVEN voor BBQ en ontbijt graag vóór 13 juni a.s. via:  info@royaalaandevecht.nl zodat zij weten op hoe veel mensen ze kunnen rekenen.  Afrekenen kan op de avond zelf.
Vorig jaar stond het WALPROGRAMMA IN IJMUIDEN s’middags in het teken van de Volvo Ocean Race. Nu kunt u gratis SUP LES krijgen en wordt er een SUP WEDSTRIJD gehouden in de haven van Marina Seaport. Instructeurs en wedstrijdleiding zijn  hierbij aanwezig.

In de tent staan Shantykoren voor u te zingen, er zijn optredens van "Het Staende Tuygh" en "Nortada", aangeboden door de Gemeente Velsen. Vanaf 16:00 wordt het befaamde STEIGERBIER in de tent getapt. Uiteraard wordt daarbij ook weer de heerlijke HARING geserveerd, aangeboden door Zeehaven IJmuiden. Aansluitend  vinden het buffet, prijsuitreiking plaats gevolgd door een optreden van de band "The Blitsers"

Eten en feest in IJmuiden: Komen er FAMILIE EN VRIENDEN alleen naar IJmuiden en willen deze graag mee eten: geef ze tijdig op via saildata.net  Geen bandje is geen maaltijd. Geef ze op VÓÓR 10 JUNI. Afrekenen kan op donderdagavond tijdens de inschrijving in Muiden. Ook hier is het van belang dat de cateraar weet hoeveel er ingekocht moet worden.
De 20ste editie zal voor Bootinbeeld het 10e jaar zijn dat ze dit prachtige evenement fotograferen. Dat willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. De fotografie van de YSY Ronde Om Noord Holland heeft een mooie collectie aan beelden opgeleverd. Speciaal ter gelegenheid van de 20ste editie van de YSY Ronde om Noord Holland zijn de mooiste opnamen gebundeld in een verjaardagskalender op A4 formaat en per maand zijn twee pagina´s bedrukt.
De kalender is voorzien van een luxe ringband en kan aan de bovenzijde (uitgeklapt) worden opgehangen. Heeft u Interesse in deze unieke kalender voor u zelf of om cadeau te doen? Klik op de foto van de kalender. Bootinbeeld wenst alle zeilers een goede en vooral leuke ronde toe.
YSY Organiseert ook andere mooie evenementen!

Graag wijzen we op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 MIJLS TwoHanded en de YLY Rally is geopend! Je kan inschrijven via dezelfde site als voor de Ronde: www.saildata.net

We hopen je (weer) te mogen begroeten tijdens de 20ste YSY Ronde om Noord-Holland! 


Mede namens al onze medewerkers,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like Nieuwsbrief no 5 on Facebook 

Inschrijven
Supporters:

Boatservices Visser
Hermans marine
K.N.R.M.
Mammoet
Nooij
Sailselect
Stentec

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp