Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
Nederland is eindelijk wit aan het kleuren en velen hopen nog het vaarwater op de schaats te verkennen, maar de YSY Ronde om Noord-Holland is zich alweer aan het voorbereiden op de 21ste Ronde, die plaats vindt in het weekend van 23 en 24 juni 2017. Houd deze datum vrij en bekijk alvast onze vernieuwde site www.rondeomnoordholland.nl
 
Sponsoren
We zijn verheugd dat de gemeente Medemblik zich ook dit jaar weer als hoofdsponsor heeft gemeld.
Maar ook andere sponsoren die ons al jaren steunen, hebben laten weten ook dit jaar weer achter ons te staan, zoals Coverysail en NorthSails.
Naast sponsoring op de shirts, in natura, of advertentie op de site, is het dit jaar ook mogelijk om vriend van Dé Ronde te worden. Wil je graag ook een bijdrage leveren aan dit evenement dan informeren we je graag wat de mogelijkheden zijn. Voor meer info mail naar rnhpenningmeester@ysy.nl
 
100MIJLS
Naast de YSY Ronde om Noord-Holland organiseert de vereniging YSY dit jaar de 100MIJLS (voorheen Bruine Bank) niet alleen voor Two-Handed, maar ook voor vol bemande schepen in ORC en SW. Dit evenement vindt plaats op 8 en 9 september 2017. Nog een datum om in je agenda te zetten.
 
Voordelen voor YSY leden
Zoals onze trouwe deelnemers van de Ronde weten, krijg je als YSY lid korting bij inschrijving van de Ronde en vanaf dit jaar ook bij deelname aan de 100MIJLS (solo en volbemanning). Neem je deel aan beide activiteiten dan krijg je zelfs nog een extra korting. Voor info en aanmelding: mail naar rnhpenningmeester@ysy.nl  Je hebt je lidmaatschap als booteigenaar er direct uit als je besluit er een actief zeiljaar van te maken!
 
Winteravond met Lobke Berkhout
De YSY is ook actief in de winter. Zo zijn er tal van interessante lezingen. Woensdag 18 januari 2017 is Lobke Berkhout bij de YSY in IJmuiden op bezoek. We nodigen je van harte uit om ook te komen. Voor andere woensdagavonden: zie de website.
 
Mededeling
Via de 200MIJLS SOLO ontvingen we onderstaand bericht, dat we graag met jullie willen delen:

Om deel te nemen aan double handed zeilwedstrijden zoals de 1000 mijls, de 100 mijl Bruine Bank, waar de Worldsailing Special Regulations Cat 2 of Cat 3 gehanteerd worden, moet een deel van de bemanning aan de vereisten voor trainingen voldoen. Dat staat beschreven in 6.01 en 6.05 van betreffende regels. Als je double handed vaart, betekent dat al gauw dat je elke vijf jaar je certificaten opnieuw moet vernieuwen.
Voor solozeilers bestaan deze vereisten niet onder World Sailing, maar dergelijke trainingen kunnen we je wel erg aanraden voor jouw veiligheid en de veiligheid van anderen.
In samenspraak met AquaPlanning willen we daarom je aandacht vestigen op een aantal cursusdata: In het weekend van 11 en 12 februari worden gegeven: 
- 6.01 Offshore Personal Survival (OPST) opfriscursus, hiermee verleng in 1 dag je bestaande certificaat) 
- 6.01 Volledige tweedaagse OPST, voor als je nog geen OPST cursus hebt gevolgd 
- 6.05 EHBO, in 1 dag, geldig tot en met Category 1 wedstrijden 
 
 
 
Belangrijk data:
18 januari 20:00 lezing Lobke Berkhout, Dutch Admirals, IJmuiden toegang gratis.
1 maart start inschrijving Ronde om Noord-Holland
15 mei sluiting voorinschrijving MET korting  (normaal €195 per schip, vóór 15 mei €140,--)
15 juni sluiting inschrijving YSY Ronde om Noord-Holland 2017
15 juni Palaver bij onze sponsor Dekkerwatersport en zeilmakerij
23 en 24 juni 21ste editie YSY Ronde om Noord-Holland
8 en 9 september 100 MIJLS
 
Supporters:

Boatservices Visser
Hermans marine
K.N.R.M.
Mammoet
Nooij
Sailselect
Stentec

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp