Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
Inschrijven
 

Beste <<Voornaam>>,


15 mei sluit de vóórinschrijving!

N.a.v. de stremming bij Kornwerderzand krijgen we vragen over de te varen route, in deze mail willen we de aangepaste route toelichten.

De route zal tot Medemblik hetzelfde zijn als vorig jaar. Voorbij Medemblik gaan we naar de LC-1 die aan bakboord moet worden gelaten. Vervolgens gaan we naar de finish nabij de WV-10. (vóór de ondiepte voor de diep stekende schepen) Op deze manier blijven het aantal gezeilde mijlen op het IJsselmeer ongeveer hetzelfde.
De finish wordt weer verzorgd door het zeer ervaren team van WSV Workum, die bereid zijn gevonden om deze keer naar den Oever te varen. 
Bij den Oever moet geschut worden. Rijkswaterstaat heeft ons volledige medewerking toegezegd en zal zorgen voor personeel tot de laatste schepen geschut zijn. De organisatie mag op de sluis aanwezig zijn. We zullen meehelpen met het aannemen van de lijnen om een vlotte schutting mogelijk te maken. We verwachten in hetzelfde tempo te kunnen schutten als in Kornwerderzand.

Met de Marina den Oever zijn we in overleg dat daar eventueel ook kort aan een steiger mag worden aangelegd in het geval er niet genoeg plek is bij het remmingwerk. Hierover volgt later meer informatie.
Op het wad gaan we natuurlijk niet wedstrijdzeilen in het Visjagersgaatje. Er komt een startschip (van één van onze leden)  te liggen aan het begin van het Malzwin waar de starttijd wordt geregistreerd. U kunt dus rustig (op de motor) van den Oever naar de start varen en ondertussen alles voor de nacht klaarmaken of een hapje eten. De maximale tijd tussen start en finish blijft wel gehandhaafd. 

Na de start de rode tonnen van het Malzwin aan stuurboord  volgen tot de verlichte GVS  (Iso. 4 s) die aan stuurboord wordt gelaten. Dan naar de groene T 13 (iso. 4s) aan bakboord laten, en vervolgens naar de rode T 8 (iso. 4 s), ook aan bakboord laten. Dan zitten we weer op het traject van de "oude" Ronde en kunt u het traject vervolgen!

De tekst in de wedstrijd / tochtbepalingen is bindend, niet deze tekst!
YSY Organiseert ook andere mooie evenementen!

Graag wijzen we op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 MIJLS TwoHanded en de YLY Rally is geopend! Je kan inschrijven via dezelfde site als voor de Ronde: www.saildata.net

We hopen je (weer) te mogen begroeten tijdens de 20ste YSY Ronde om Noord-Holland! 


Mede namens al onze medewerkers,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like Nieuwsbrief no 3 on Facebook 

Inschrijven
Supporters:

Boatservices Visser
Hermans marine
K.N.R.M.
Mammoet
Nooij
Sailselect
Stentec

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp