Copy
Nieuwsbrief YSY Ronde om Noord-Holland
Inschrijven
 

Beste <<Voornaam>>,


Nog minder dan een week en we zien elkaar in Muiden!  
U ontvangt hier nog wat laatste informatie die ook op het Palaver is medegedeeld. De presentatie staat online op www.saildata.net

Veiligheid: In de presentatie stond nog een foutje over het vuurwerk aan boord. Volgens de laatste regels moet u  4 rode hand stakellichten en 2 oranje rooksignalen aan boord hebben. Zie ook de aangepaste presentatie. 

Finishschip Den Oever: Het finishschip is verzocht om vóór dat het anker uit gaat de nabijheid te onderzoeken of er voldoende diepte is. Het is mogelijk dat hun ankerplaats iets afwijkt van het getekende plaatje in de wedstrijdbepalingen. Volgens onze gegevens is het diepste schip 2,60 meter. Eventuele mededelingen kunnen gedaan worden via VHF 10.

Rusttijd Den Oever: Op het palaver waren er diverse schippers die zich zorgen maakten of twee uur wel voldoende is om te finishen, schutten en naar de start te varen. Om te zorgen dat iedereen in alle rust op tijd bij de start kan zijn hebben we de tijd met 30 minuten verlengd. De maximale tijd is nu dus 2 uur en 30 minuten.

Aankomst in Muiden: Hieronder ziet u hoe de havenindeling plaats vindt. De cijferwimpels corresponderen met uw startgroep. Vroege vogels die al eerder de boot naar Muiden brengen dienen op te letten dat ze in het juiste vak gaan of komen te liggen. Als wij er nog niet zijn kunt u overleggen met de havenmeesters. Dit in verband met het op tijd uitvaren op vrijdag. Aanmelden via VHF 72 als u nabij de strekdammen vaart s.v.p.
MEDEMBLIK: Tijdens de passage bij Medemblik zal o.a. de Burgemeester van Medemblik bij het havenhoofd staan tussen 16.00 uur en 17.00 uur om de passerende schepen te begroeten. Ook onze Sponsoren zijn uitgenodigd om te komen kijken, wij zorgen voor een hapje en een drankje. Hierbij nodigen we ook familieleden en/of vrienden van de zeilteams om ze daar te komen aanmoedigen.   
Hebt u zich al opgegeven voor de BBQ of ontbijt in Muiden? 

In Muiden worden we net als vorig jaar ontvangen door Royaal aan de Vecht. Zij verzorgen donderdagavond 16 juni een HEERLIJKE BBQ voor slechts €17,50 p.p. 
Ook de volgende ochtend kan relaxed beginnen. Dan staan de medewerkers van Royaal aan de Vecht ook weer voor ons  klaar om het ONTBIJT te serveren voor €7,50 p.p.
OPGEVEN voor BBQ en ontbijt graag vóór 14 juni a.s. via:  info@royaalaandevecht.nl zodat zij weten op hoe veel mensen ze kunnen rekenen.  Afrekenen kan op de avond/ochtend zelf.
De organisatie heeft inmiddels een paar exemplaren ter inzicht gekregen van de Verjaarskalender van Boot in beeld en ze zijn werkelijk prachtig. We nemen de exemplaren ter inzage mee naar Muiden.
YSY Organiseert ook andere mooie evenementen!

Graag wijzen we op de andere evenementen die de YSY organiseert. De inschrijving voor de 100 MIJLS TwoHanded en de YLY Rally is geopend! Je kan inschrijven via dezelfde site als voor de Ronde: www.saildata.net

We hopen je (weer) te mogen begroeten tijdens de 20ste YSY Ronde om Noord-Holland! 


Mede namens al onze medewerkers,

Joop ten Bokkel
Voorzitter Stichting YSY Ronde om Noord-Holland

Like Nieuwsbrief no 6 on Facebook 

Inschrijven
Supporters:

Boatservices Visser
Hermans marine
K.N.R.M.
Mammoet
Nooij
Sailselect
Stentec

 
Organisatie:
Stichting YSY Ronde om Noord-Holland
Kennemerboulevard 540
1976EM, IJmuiden

rnh.ysy.nl

Deelnemers: 
ronde@ysy.nl

Pers contacten:
relaties@ysy.nl

 
Share
Tweet
Forward
+1
Share


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


Uitschrijven   Gegevens bijwerken

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YSY Ronde om Noord-Holland · Kennemerboulevard 540 · IJmuiden, 1976 EM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp